Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφία της κόρης της από την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Τα συγκινητικά της λόγια!

Η μοναχοκόρη της Βίκυς Βολιώτη, Άννα, πήγε στην πρώτη δημοτικού και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη. Μας το έδειξε μάλιστα μέσα από μια φωτογραφία στο λογαριασμό της και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα!

Με μια φωτογραφία της μικρής Άννας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και περισσότερο στην κόρη της, καλή σχολική χρονιά. Το μήνυμα που συνόδευε την εικόνα της μικρής που τη δείχνει να φορά ένα ολόλευκο φόρεμα και την τσάντα στην πλάτη; Συγκινητικό, τρυφερό και όμορφο.

Expand player

«Είναι μερικές, λιγοστές μέρες στη ζωή μας που είναι πραγματικά σημαδιακές. Μια από αυτές είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνουμε σχολείο. Μια ζωή συναρπαστική ανοίγεται μπροστά μας εκείνη την ημέρα. Με χαρές, με λύπες, απογοητεύσεις, συνωμοσίες, μυστικά, παιχνίδια και φυσικά γνώση! Καλή αρχή , αγάπη μου! Ας είναι φανταστικά τα χρόνια που έρχονται! Να κάνεις κολλητούς φίλους, να αγαπήσεις τα βιβλία, να γευτείς κάθε στιγμή αυτής της περιπέτειας που λέγεται σχολείο και ζωή... #school #schoolgirl #beginning #firstdayofschool #mydaughter #myeverything». Δείτε εδώ την ανησυχία της ηθοποιού για την κόρη της.

Βίκυ Βολιώτη: Δείτε για πρώτη φορά τον σύζυγό της! Σε δημόσια εμφάνιση, πιο ερωτευμένοι από ποτέ...

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και απασχολεί μόνο με την δουλειά της!

Μάλιστα, σύντομα θα την δούμε ξανά στη νέα βερσιόν του πολυσυζητημένου «Λόγω τιμής» στον ΣΚΑΪ. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, η Βίκυ Βολιώτη ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της Σίμο Σακερτζή και την κόρη τους Άννα την οποία υιοθέτησαν το 2015.

Δείτε ακόμη: «Έχω χάσει δουλειά στην τηλεόραση εξαιτίας του Game of Love»!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 στη Νέα Υόρκη και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους δεν κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο βρέθηκαν στο Odeon Όπερα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίσημη προβολή της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Η ευνοούμενη» στην Αθήνα και έκλεψαν τις εντυπώσεις! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Δείτε ακόμη: Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Σάλος με την πρώτη ανάρτηση μετά το ξαφνικό κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Βολιώτη: "Δεν έχω τσακωθεί ποτέ σε δουλειά. Φυσικά έχουν υπάρξει..."

Βίκυ Βολιώτη: Τόλμησε το ανδρόγυνο στυλ! Τι λέτε; Της πάει;