Big Brother: "Έκλαψε" το twitter - "Όταν τσιμπάς νέο ΕΣΠΑ"

Έδωσαν ρεσιτάλ οι χρήστες!

Για ακόμα ένα βράδυ οι χρήστες του Twitter έβαλαν φωτιά στα πληκτρολόγια καθώς δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο από όσα είδαμε στο Big Brother! Οι ατάκες τους ήταν φοβερές και θα σας δείξουμε αυτές που μας έκαναν τα γελάσουμε!

Οι ατάκες δίνουν και παίρνουν και φυσικά το ενδιαφέρον, για ακόμα ένα βράδυ, έκλεψε το επεισόδιο του Big Brother! Όπως ήταν λογικό η Σοφία Δανέζη (οι αποκαλύψεις μας για την οποία σοκάρουν) και ο Αντιδήμαρχος έκλεψαν την παράσταση για ακόμα ένα βράδυ! Δείτε εδώ τα highlight του χθεσινού επεισοδίου!

Expand player

Δείτε τα tweets που έβαλαν φωτιές στο Athensmagazine

Big Brother: «Ή θα τον τερματίσω ή...» - Η νέα στρατηγική του Χρήστου Μακρίδη

Λίγο μετά την έναρξη του νέου επεισοδίου του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη να αναλύει τη στρατηγική του για τη συνέχεια του παιχνιδιού στη Ράνια, ξεκαθαρίζοντας πως θα τα δώσει όλα και ή θα τερματίσει τον συμπαίκτη του ή θα τον τερματίσει εκείνος.

Ένας παίκτης φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρό του εξ΄αιτίας ενός σχολίου που έκανε μετά την αποχώρηση της Βασιλικής στο live της Παρασκευής.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος είπε ότι μέσα στο σπίτι έμεινε μόνο το σκουπιδαριό.

Ο Χρήστος ξεκαθάρισε πως προτιμά να μένουν αυτοί οι παίκτες μέσα στο σπίτι καθώς μπορεί να τους βγάλει πιο εύκολα εκτός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: «Κομμένη και η καλημέρα» - Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ραμόνα και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Big Brother: Ξέσπασε η Ραΐσα - «Με κούρασες, τέλος»