Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του - "Η κόρη μου είναι 22 χρονών και.."

Άφωνη η Φαίη Σκορδά!

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα δυο του παιδιά που σπάνια τα αναφέρει στις συνεντεύξεις του!

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, αλλά και τα 8 χρόνια που έζησε εκεί.

Expand player

«Επέστρεψα στην Ελλάδα και συζήτησα με τη μητέρα του παιδιού, πως θα είναι καλύτερα να βρίσκεται σε ένα υγιές περιβάλλον. Ο γιος μου είναι πλέον 7 ετών και πηγαίνει Α Δημοτικού. Ξεκίνησε σχολείο εδώ» είπε για τον μικρό του γιο. Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο της νέας σειράς Ήλιος!

«Έχω ακόμη ένα παιδί, την κόρη μου η οποία είναι 22. Έχει πάει Πανεπιστήμιο τώρα και ζει στην Ολλανδία», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος, αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά.

Αδιανόητο! Κουρεύτηκε γουλί ο Γιώργος Καραμίχος

Με την ψιλή κυριολεκτικά τα πήρε ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος ανέβασε μια εικόνα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram στην οποία τον βλέπουμε να είναι κουρεμένος γουλί.

Μια ριζική λύση στο πρόβλημα "κλειστά κομμωτήρια" φαίνεται ότι βρήκε ο γνωστός ηθοποιός που είναι και αυτός σε καραντίνα, λόγω των όσων συμβαίνουν. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν αρχίσει να κουρεύονται μόνοι τους ή με την βοήθεια κάποιου δικού τους ανθρώπου.

Ωστόσο ο Καραμίχος φαίνεται ότι θέλησε να κάνει ένα πιο minimal look και να απαλλαχθεί από τα πολλά πολλά εν μέσω και της καραντίνας. Έτσι έκανε μια ανάρτηση στο Insagram δείχνοντάς μας το νέο του look και γράφοντας στο κείμενο: "Look καραντίνας, λιγότερες έγνοιες. Δοκιμάζοντας νέα look και αισθήματα'.

Ορίστε και η φωτογραφία του