Χαμός με το Έλα στη θέση μου - Το δημοσίευσε η Αθήνα Οικονομάκου

Τι συμβαίνει;

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με μια φήμη που κυκλοφορεί για την σειρά Έλα στη θέση μου. Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου, απάντησε με μια δημοσίευση που έκανε στα social media και... έκλεισε στόματα.

Συγκεκριμένα, νέες φήμες θέλουν τον ALPHA να κόβει από το πρόγραμμά του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια την επιτυχημένη σειρά, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016.

Expand player

Η κωμική σειρά του ALPHA μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το καλοκαίρι προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο κανάλι. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η σειρά έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της την περασμένη σεζόν.

Όπως δείχνουν όμως και τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να έχει βγει η συγκεκριμένη είδηση. Δείτε ωστόσο εδώ πότε λέγεται ότι κόβεται η σειρά.

Αυτή είναι η δημοσίευση της Αθηνάς Οικονομάκου για τη σειρά Έλα στη θέση μου

Όπως είναι λογικό, η Αθηνά Οικονομάκου έμαθε για τη συγκεκριμένη φήμη και έσπευσε να απαντήσει και να κλείσει στόματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Έλα στη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πίνακα της τηλεθέασης με σκοπό να δείξει πως η επιτυχία συνεχίζεται και φέτος και απέξω απέξω, απάντησε για το κόψιμο της.

«Η πρωτιά συνεχίζεται για 5η χρονιά!!! Σας ευχαριστούμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Αθηνά Οικονομάκου.

Άναυδοι στον ALPHA με τα χθεσινά 1/10 νούμερα του Έλα στη Θέση μου

Το Έλα στη θέση μου προβάλλεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασής του χαρίζουν πολλά χαμόγελα στους ιθύνοντες! Ειδικά στην χθεσινή 1/10 "μάχη" η σειρά έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Για την ακρίβεια, το Έλα στη θέση μου παίζει πλέον απέναντι από τη νέα σειρά του ANT1, Ήλιος, (δείτε εδώ τα νούμερα που κάνει) η οποία είναι πολύ δυνατή σε νούμερα τηλεθέασης. Το βράδυ της Πέμπτης 1/10, λοιπόν, τα δυο αυτά σίριαλ κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως και... πρώτος έπεσε ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το Έλα στη θέση μου κατάφερε να τερματίσει πρώτο στην ώρα προβολής του στην prime time ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό 16% ενώ ο Ήλιος ήρθε δεύτερος με το επίσης απίστευτο 15,7%!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεοπτική "βόμβα": Κόβεται ξαφνικά η σειρά Έλα στη θέση μου

Σκάνδαλο με Ελένη και ALPHA - Η απαράδεκτη κίνηση του σταθμού μετά από 15 χρόνια συνεργασίας