Χάρης Ρώμας: «Η νέα μου σειρά θα είναι ενδεχομένως στο Mega»

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα, με προσέγγισε και ο ALPHA»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος του Καφέ της Χαράς, ενώ αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και η νέα του σειρά, η οποία ενδεχομένως θα γίνει στο Mega.

Όπως εξήγησε, η νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί με κάποιο τρόπο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, και γι΄αυτό το λόγο δέχθηκε τις προτάσεις από άλλα κανάλια, τονίζοντας πάντα πως το κανάλι του Αμαρουσίου παραμένει στην καρδιά του.

Expand player

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για τη νέα του σειρά

«Πράγματι χθες τέλειωσε το Καφέ που είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και της ζωής πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτό. Είναι μια σειρά που έξανε αυτό το comeback με το σίκουελ που κατάφερε να περάσει στον κόσμο.

Έχουν αλλάξει οι εποχές και τα νούμερα δεν είναι τα ίδια. Το έκανε το Καφέ παλικαρίσια. Μας γράφουν να το συνεχίζουμε και μας στέλνουν και ιδέες, αλλά εγώ έβαλα τελεία. Είχαμε κάνει και μια συζήτηση αν θα μπορούσε να κάνει και έναν μικρό κύκλο του χρόνου, μέχρι τα Χριστούγεννα με 13 επεισόδια.

Τώρα θα κάνω μια άλλη σειρά. Όχι στον ΑΝΤ1. Στο Mega ίσως, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη. Συναισθηματικά ανήκω στον ΑΝΤ1 και μόνο, είμαι παιδί του ΑΝΤ1. Είναι η συγκυρία τέτοια που δε μπορέσαμε να το εντάξουμε στο υπάρχον πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Έτσι και αλλιώς δε θα βγει αμέσως. Εγώ και η Άννα γράφουμε αργά. Μας φώναξαν ο Alpha και το Mega για τη νέα σειρά.

Δεν αισθάνομαι κανένα κλείσιμο με τον ΑΝΤ1. Αισθάνομαι μόνο ότι έκλεισε το Καφέ της Χαράς και ο κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που μένει από το Καφέ είναι αυτή η σχέση που έχω με αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί αγάπης που είναι αληθινοί. Τους αγαπώ και θα τους αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μου» είπε ο Χάρης Ρώμας.

«Είμαι στο πλάι του Γιώργου Πατούλη»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πατούλη και τον χωρισμό του με τη Μαρίνα Πατούλη, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό του συνεργάτη του.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως το πιο σημαντικό είναι να προστατευθεί το παιδί του ζευγαριού και να φροντίσουν να μην το εκθέτουν στο σχολείο.

«Είμαι στο πλάι του συνεργάτη μου, Γιώργου Πατούλη. Θεωρώ ότι γίνεται bullying σε αυτό το παιδί σε σχέση με το σχολείο, τους συμμαθητές του, αυτά που γράφονται. Καταλαβαίνουμε όλοι οι νοήμονες άνθρωποι ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί του.

Είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου που πάντα είναι οδυνηρή. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στα λόγια όταν πρόκειται για ένα διαζύγιο δύο ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: «Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας...»

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ο Χάρης Ρώμας