Σάκης Τανιμανίδης: "Τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, δηλαδή..."

Η αποκάλυψή του μέσα από τα instastories του

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να βιώνει μια πιεστική περίοδο καθώς έγινε μπαμπάς και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχνά τις παλιές, καλές του συνήθειες.

Μια από αυτές εννοείται πως είναι και το instagram! Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενεργός χρήστης είναι ο παρουσιαστής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κι από ότι φάνηκε οι διαδικτυακοί του φίλοι περίμεναν πως και πως να κάνει ένα Q&A για να τον ρωτήσουν διάφορες απορίες που έχουν, κυρίως για τα παιδάκια του!

Expand player

Χθες βράδυ, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του.

Οι αποκαλύψεις τους Σάκη Τανιμανίδη

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε για τα συναισθήματά του.

Για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».

Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα μέσα από το σπίτι

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη στις πρώτες δηλώσεις ενώ ο Σάκης πρόσθεσε:

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου».

Πλέον η Χριστίνα έχει ξεκινήσει να φτιάχνει την καθημερινότητά της στο σπίτι με τις μικρές και το πρωί της Τρίτης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φαίνονται οι μικρές να κοιμούνται στα καρεκλάκια τους και η Χριστίνα άβαφη να δηλώνει "εξουθενωμένη μητέρα".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης: Χαμός έξω από το μαιευτήριο - Κέρασε τους πάντες γλυκά

Σάκης Τανιμανίδης: Απαθανατίζει την Χριστίνα Μπόμπα να κοιμάται αγκαλιά με τα κοριτσάκια τους