Νατάσα Μποφίλιου: Στο Σύνταγμα για αντιπολεμική συναυλία παρά τις αντιδράσεις - Δείτε φωτογραφίες

«Χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω»

Αντιπολεμική συναυλία διοργανώνουν στο Σύνταγμα οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας με σύνθημα: «Δε φτάνει να αγαπάς τον άνθρωπο και την ειρήνη... πρέπει να αγωνίεσαι για αυτόν! (Γ. Ρίτσος)».

Στην αντιπολεμική συναυλία συμμετέχει και η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία όταν βγήκε στη σκηνή, είπε «Η μοναδική θέση που δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν είναι η θέση του ανθρώπου». «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω», δήλωσε στους δημοσιογράφους η γνωστή τραγουδίστρια, που ξεσήκωσε αντιδράσεις με την απόφασή της να συμμετέχει στην εν λόγω συναυλία.

Expand player

Φωτογραφίες και βίντεο από την αντιπολεμική συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στο Σύνταγμα

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πάνου Βλάχου στην Νατάσα Μποφίλιου

Όπως έχει γίνει γνωστό η Νατάσα Μποφίλιου πρόκειται να λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση έφερε πολλές αντιδράσεις καθώς υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι στοχοποίησαν την ερμηνεύτρια η οποία κατηγορήθηκε ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν»

Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος ο οποίος είχε κάνει εχθές το μεσημέρι 12/3 μια σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο από την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό.

Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Ωστόσο, ο Πάνος Βλάχος ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλησε να πάρει θέση μιας και δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Με την Νατάσα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχει τελειώσει για εμένα και δεν είναι αδερφός μου...» - Αφοπλίζει η Nατάσσα Μποφίλιου σχετικά με το metoo

Η Νατάσα Μποφίλιου δεν έχασε 16 κιλά με δίαιτα - Αντιθέτως δεν έτρωγε ποτέ το...