«Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Η στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε επιδειξία

Λίγο μετά την αποκάλυψη της αδιαθεσίας της, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε κατά την διάρκεια της σημερινής 29/3 της εκπομπή σε μια εξομολόγηση από τα παιδικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα μίλησε για την στιγμή που βρέθηκε μπροστά της ένας άνδρας - επιδειξίας, την ώρα που εκείνη εκείνη βρισκόταν στην πιλοτή του σπιτιού της, μαζί με τη φίλη της.

Expand player

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε επιδειξία

«Ήρθε ένας κύριος με καπαρντίνα και κρατούσε και έναν φάκελο. Μας ρωτούσε αν γνωρίζουμε πού υπάρχει τουαλέτα. Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει. Το σπίτι μας είχε στην είσοδο τζαμαρία. Είχε γδυθεί και καθόταν πάνω στην τζαμαρία.

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κλέφτης. Κάποια στιγμή γυρίζω τον κοιτάω και είχε γδυθεί, ήταν πάνω στην τζαμαρία και παθαίνω σοκ μαζί με το κοριτσάκι που ήμουν. Νομίζαμε ήταν ένας ο οποίος ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλάβαινα… Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη και μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και αν μας άγγιξε. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το πούμε με τους γονείς μας. Στη συνέχεια ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο για να μην γίνει κάτι και σε άλλα παιδάκια. Θυμάμαι με πόσο ευγενικό τρόπο είχε έρθει η αστυνομία στο σπίτι, χωρίς να μας πάνε στο τμήμα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πως να μην γινόμαστε έξαλλοι;...»

Αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη είναι η 18/3 εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, καθώς οι υποθέσεις οι οποίες τρέχουν είναι δυστυχώς αρκετές, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάπως το στοιχείο της ψυχαγωγίας. Μετά την κάλυψη της δίκης του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη που εξελίσσονται παράλληλα, η εκπομπή αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με την δολοφονία της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά.

Τότε, η παρουσιάστρια προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τους βιασμούς και τις δολοφονίες και όντας και η ίδια αρκετά ευαισθητοποιημένη.

«Με συγχωρείτε τώρα αλλά να πω και κάτι ακόμα, εδώ συζητάμε για τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι μπορεί να βγει στα δέκα (χρόνια) και έχει δολοφονήσει την γυναίκα του και τον σκύλο του μαζί...

Τι συζητάμε τώρα αυτό το νομικό πλαίσιο πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Πως να μην γινόμαστε έξαλλοι; Βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνοι...» είπε εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έντονη αδιαθεσία στον αέρα της Super Κατερίνα - Τι συμβαίνει με την υγεία της Καινούργιου

Βραδινή έξοδος με καλή παρέα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Πως κυλά η ζωή του μετά το χωρισμό