Στάθης Ψάλτης: Έντονο ξέσπασμα από την Μαίρη Μπάρκουλη για την εκταφή του ηθοποιού

Τι συνέβη;

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Στάθης Ψάλτης προκαλώντας τεράστια θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης 17/5 έγινε η εκταφή του ηθοποιού στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μπάρκουλη δεν δίστασε να ξεσπάσει δημόσια καθώς θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Facebook όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“.

Expand player

Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν». Δείτε εδώ την συγκινητική αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη 5 χρόνια μετά το θάνατο του

Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκολη για τον Στάθη Ψάλτη

«Υπάρχεις και θα υπάρχεις όσο...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

Με αφορμή τα 5 χρόνια που λείπει από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης καθώς πέθανε σε ηλικία 66 χρονών από τον καρκίνο, η Καίτη Φίνου θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τον ηθοποιό. Σήμερα 21/4 είναι ακριβώς η μέρα που έφυγε τότε, και η ηθοποιός, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνά ποτέ και αυτό είναι εμφανές από πολλές δηλώσεις της.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον αγαπημένο της Στάθη Ψάλτη

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου κάνοντας αναφορά και στις απώλειες που ακολούθησαν μετά τη δική του που ήταν οι αδελφές της, έγραψε: «Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου.... 2017 μας άφησες εσύ, 2018 η Μαίρη, 2019 η Γιάννα.... Καλή αντάμωση αγαπημένοι μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη: «Βλέπω συνεχόμενα έναν εφιάλτη...»

Συγκινεί η αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη 5 χρόνια μετά το θάνατο του