Έλλη Κοκκίνου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 14α γενέθλια του γιου της - «Σε λατρεύω»

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Η Έλλη Κοκκίνου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ο γιος της, Αλέξανδρος έγινε 14 χρόνων. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Παρίσι 2017 όταν ακόμα μπορούσα να σε πάρω στους ώμους μου. Σήμερα που κλείνεις τα 14 και έχεις μεγαλώσει τόσο, ούτε να το σκέφτεσαι…

Expand player

Το πιθανότερο είναι να με πάρεις εσύ στους ώμους σου, άρα ετοιμάσου… Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα γιέ μου! Σε λατρεύω». (Δείτε επίσης εδώ τα ευχάριστα που "έσκασαν" για την ίδια)

Η τρυφερή ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου

Το βιογραφικό της Έλλης Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου (24 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Στις 14 Μαρτίου του 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27.

Τον Μάρτιο του 2015 ανακοινώθηκε πως η Κοκκίνου ανήκει στο δυναμικό της Cobalt Music. Αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας ήταν το νέο της single "Ας Φταίω Πάντα Εγώ", μια ροκ μπαλάντα σε μουσική του Τόνυ Μαυρίδη και στίχους Ευαγγελίας Καραμπατζάκη και Σπύρου Βροχίδη, το οποίο κυκλοφόρησε τη 1η Απριλίου του 2015 με βίντεο κλιπ.

Το 2016 κυκλοφόρησε άλλα τρία νέα singles τα οποία έκαναν μια αξιοπρεπή πορεία στο ραδιόφωνο και στο YouTube. Δεύτερο single της χρονιάς ήταν το "Μακάρι", μια αισθαντική ποπ μπαλάντα σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφόρησε τη 1η Φεβρουαρίου.

Τον Μάρτιο του 2017 ανακοινώθηκε ότι η Κοκκίνου θα βρίσκεται στη κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων, Your Face Sounds Familiar, το οποίο προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Στις 11 Ιουνίου του 2018, έναν χρόνο μετά τη κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ, κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο "Όλα λάθος" μαζί με βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Η μουσική ανήκει στον ισραηλινό συνθέτη, Doron Medalie, και οι ελληνικοί στίχοι στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, η Έλλη κυκλοφόρησε το single με τίτλο "Ξημερώματα Σαββάτου", μια ερωτική ποπ μπαλάντα σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, μαζί με βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Την άνοιξη του 2019 θα συνεργαστεί επί σκηνής με τον Νότη Σφακιανάκη και τους Going Through στο CLUB VOGUE στην Θεσσαλονίκη.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2021 κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο "Τι Έχω Τραβήξει", σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, μαζί με βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Πρόκειται για ένα ελαφρολαϊκό ζεϊμπέκικο που αποτελεί τον προάγγελο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Κοκκίνου.

Το Φεβρουάριο του 2021 κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο: Τα συναισθήματα μου και περιέχει δέκα τραγούδια. Τη μουσική των τραγουδιών υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Φρασέρης, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Doron Medalie και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Γρηγόρης Βαξεβανέλης, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Νίκος Σαρρής και η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέταξε από πάνω της 22 κιλά - Το μυστικό της Έλλης Κοκκίνου

Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Έλλη Κοκκίνου - Τι συνέβη