Μετά την αποκάλυψη της σχέσης Παναγιώταρου - Σχίζα νέα σύντροφος και για τον πρώην της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η αποκάλυψη από το στόμα του πλαστικού χειρουργού

Μόλις λίγα 24ωρα αφού επιβεβαιώθηκε η νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, όπου σύμφωνα με τον παίκτη reality είναι μαζί έναν χρόνο, ο πρώην της επιχειρηματία, Αριστομένης Γιαννόπουλος, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή, σχολιάζοντας την νέα είδηση, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι και εκείνος δεν είναι μόνος.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, το πρωί της Τρίτης 24/5 μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την πρώην γυναίκα του, ενώ έμαθε τα νέα από την τηλεόραση.

Expand player

Επιβεβαιώνει τη νέα του σχέση ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

«Κι εγώ είμαι αλλού και μπράβο και στην Αλεξάνδρα που είναι αλλού, της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχεις γνωρίσει το «αλλού» μου. Αν παντρευτεί τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πάω στον γάμο της, είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Αν παντρευτεί σε κάνα δυο χρόνια μπορεί και να πάω, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή ποτέ…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλαστικός χειρουργός.

Νέα και μελαχρινή η φημολογούμενη σύντροφος του Αριστομένη Γιαννόπουλου

Πριν από λίγους μήνες, ο πλαστικός χειρουργός, βρέθηκε με μελαχρινή νεαρή ύπαρξη στη Fantasia και διασκέδαζε μαζί της με τα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο φωτογραφικός φακός τού YOU απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα τις τρυφερές στιγμές του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την –αγνώστων λοιπών στοιχείων – πανέμορφη σύντροφό του, με την οποία ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, τρυφερός και τζέντλεμαν, αποχωρώντας μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες από το νυχτερινό μαγαζί.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Κι αν η Αλεξάνδρα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχει κάτι άλλο στην προσωπική του ζωή, γιατί εκείνος δεν της έχει εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι ο Αριστομένης δεν αποκαλύπτει τα πάντα στην πρώην σύζυγό του, γιατί “ για κάποιον λόγο γίναν όλα” όπως τους αφιέρωνε ο Νίκος Οικονομόπουλος εκείνη την βραδιά και ο γιατρός το άκουγε αγκαλιά με τη συνοδό του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπεράνω η πρώην σύζυγος του Σχίζα - Η δημόσια απάντησή της στην προσβολή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Survivor 5: Μελαχρινή με απίστευτο κορμί - Η σύζυγος του Στάθη Σχίζα πριν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου