«Όχι μόνο παντρεύτηκαν, η Ζέτα Μακρυπούλια θα κάνει και το παιδί του» - Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Μουτσινάς

Θα γίνει μητέρα;

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε όπου όπως φαίνεται περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» προκάλεσε πολλά γέλια. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος Δέδες και η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν θα παντρευόμουν εγώ;».

Expand player

Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε γελώντας: «Τι βλάκας! Όχι μόνο παντρεύτηκαν, η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πόσο βλαμμένο το παιδί! Να ζήσουν!».

Η αναφορά στην Ζέτα Μακρυπούλια και οι επικές ατάκες στο Καλό Μεσημεράκι

Το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς φίλτρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η ίδια έχει έναν λόγο παραπάνω στο να είναι χαρούμενη μιας και η ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, «Ρουκ Ζουκ» σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης (26/5) η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στον κήπο της. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Τσα! Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα!!!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Για αυτό το λόγο χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από 12 χρόνια σχέσης

Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια; Όλη η αλήθεια αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία