«Φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη ασφυξία ...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά ανοιχτά για την υπόθεση της Πάτρας

«Αυτά τα 6-7 χρόνια τη γνωρίζαμε την υπόθεση»

Το μεσημέρι της Κυριακής 19/6 στην εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται, φιλοξενήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, μια εκ των δημοσιογράφων που έχουν ασχοληθεί στο έπακρο με την υπόθεση της Πάτρας όλο αυτό το διάστημα. Η δημοσιογράφος λοιπόν μετά την αποκάλυψη της για τον καυγά Καλλιακμάνη και Κουσουλού, αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι αποκαλύψεις της Κουτσελίνη για την Πάτρα

«Αυτά τα 6-7 χρόνια τη γνωρίζαμε την υπόθεση. Την γνωρίζαμε από τον θάνατο του 3ου παιδιού. Όταν πέθανε και το 2ο παιδί με πήρε ένας φίλος, ιατροδικαστής και μου λέει “Ζήνα από εδώ και πέρα ξεκινάει Γολγοθάς. Ο 3ος θάνατος κάτι κρύβει. Στα δύο πρώτα παιδιά δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε”.

Expand player

Εμείς τρέξαμε πολύ γρήγορα, πήραμε τη δικογραφία της Μαλένας, μετά βρήκαμε της Ίριδας και πήγαμε να γυρίσουμε ανάποδα τις αλήθειες. Φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη ασφυξία και έτσι θα δοθεί ένα τέλος που θα συνδέονται και τα τρία παιδιά. Θα είναι δύσκολο να αποδειχθεί στα δικαστήρια τι συνέβη με τα παιδιά στην Πάτρα», είπε χωρίς να αναλύσει περισσότερο...

Συγκινήθηκε η Γερμανού από την ερώτηση της

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή ότι σήμερα είναι η «Γιορτή του Πατέρα» είπε απευθυνόμενη στη Ναταλία Γερμανού:

«Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες. Και επειδή μπαμπάκας σου ήταν ο Φρέντυ Γερμανός, θέλω αν σήμερα έπρεπε να βάλεις τα χέρια σου στον ουρανό και να τον αγγίξεις, τι είναι αυτό που δεν πρόλαβες να του πεις;».

«Ότι δεν πρόλαβα να κάνω μαζί του όλα αυτά που θα ήθελα να είχα κάνει. Ταξίδια και άλλες διακοπές στη Μυτιλήνη. Πολλά» είπε συγκινημένη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όποια πάει να μοιάσει στη Μενεγάκη έχει χάσει...» - Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη και η συγγνώμη που περιμένει από την Σπυροπούλου

«Τον τιμώ, παρόλο που...» - Τα ''καρφιά'' της Ζήνας Κουτσελίνη κατά του Αλέξη Κούγια