Βγήκε στον αέρα του Πρωινού και αρπάχτηκε με την Φαίη Σκορδά - «Μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο»

Άναψαν τα αίματα στο πλατό

Χαμός επικράτησε στον αέρα του Πρωινού, όταν βγήκε μέσω skype ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη. Ο κύριος Βασίλης Καπερνάτος μίλησε σχετικά με την αγωγή ύψους 200.000 ευρώ του εντολέα του κατά του ΣΕΗ, ωστόσο σημειώθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ του ίδιου και της Φαίης Σκορδά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια την ώρα που μιλούσε ο δικηγόρος, θέλησε να του κάνει μια ερώτηση. «Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω», της είπε διακόπτοντας την.

Expand player

Το περιστατικό με Σκορδά και Καπερνάτο στο Πρωινό

«Απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη», ανέφερε η Σκορδά.

«Εσείς ή ο κος Λιάγκας;» ρώτησε ο δικηγόρος.

«Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;» ρώτησε με τη σειρά της και αρνήθηκε να της απαντήσει λέγοντας πως το ερώτημα είναι υποθετικό.

Λίγα λεπτά μετά, της είπε: «Μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο», με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς». «Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο» απάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον δικηγόρος λέγοντας πως θα ήταν καλός σαν παρουσιαστής. «Με καλέσατε, ελάτε στο δικαστήριο. Ο χώρος παρουσίας ο δικός μου είναι στο δικαστήριο και όχι στις τηλεοράσεις», της απάντησε.

Ένταση είχε και με τον δικηγόρο του Φιλιππίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά αντιδρά έντονα και δεν διστάζει να εκφράσει την αντίθεσή της με τις δηλώσεις ανθρώπων που καλούνται στην εκπομπή της, ή κάνουν δηλώσεις για ζητήματα που αφορούν κοινωνικά θέματα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στο Πρωινό την Τετάρτη 29/6 για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού εν όψει τη συνέχεια της δίκης του, και όπως ανέφερε «η αρρώστια η οποία αντιμετωπίζει, που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της καρδιάς».

«Μετά από την εξέταση και τη τρίτης καταγγέλλουσας, καταλήγω σε ένα συμπέρασμα. Και οι 3 καταγγέλλουσες διαφοροποιούν τα πραγματικά περιστατικά, ώστε να πλησιάσουν κοντά στην λογική. Οι εκδοχές τους είναι πολλές, διαφορετικές και αλληλοσυγκρουόμενες», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ψυχολογικά είναι άσχημα. Η αρρώστια η οποία αντιμετωπίζει, που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της καρδιάς. Αυτό μπορεί να γίνει αύριο, μετά από έξι μήνες και μπορεί και μετά από έναν χρόνο. Η αγωνία όμως, που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να καταφέρει να μείνει ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του είναι να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και δεν θέλησε να σχολιάσει το κομμάτι της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη. «Την πρώτη παράμετρο ας μην τη σχολιάσουμε σας παρακαλώ πολύ. Είναι προσωπικά δεδομένα. Προφανώς ευχόμαστε υγεία, για τα αυτονόητα θα μιλάμε; Γιατί δεν πάει ένας γιατρός;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Έσπασε'' τη σιωπή της για τις μεταγραφές - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

«Είναι αστείο;» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Αλέξη Κούγια στον αέρα του Πρωινού