Δεν είναι και λίγα - Η περιουσία που θα μοιράσει στα παιδιά του ο Αντώνης Κανάκης

Η κριτική για τα χρήματα που παίρνει και η απάντησή του

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με κάθε ιδέα του να γίνεται... επιτυχία, σε παραγωγές που πάντοτε κέρδιζαν το κοινό.

Η μαμά του έχει ιδιαίτερο χιούμορ, το έχει δηλώσει ο ίδιος. Μια μέρα, λοιπόν, όταν ήταν ακόμη μικρός, μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε: «Συγγνώμη που σ’ ενοχλώ, αγόρι μου. Μόνο επειδή με ρωτούν οι φίλες μου, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;». Ο μικρός Αντώνης τής απάντησε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Expand player

Και σύντομα έγινε... πειρατής. Η καριέρα του ξεκίνησε από το πειρατικό ραδιόφωνο. Ενας συμμαθητής του είχε φτιάξει έναν πομπό και ο 12χρονος Αντώνης άρχισε ερασιτεχνικά την παρουσίαση εκπομπών μαζί με την παρέα του. «Εκανα εκπομπή τέσσερις-πέντε ώρες την ημέρα και δεν μου έφτανε. Ηθελα κι άλλο», έχει δηλώσει.

Το πέρασμα στο δημοτικό ραδιόφωνο και στη δημοτική τηλεόραση δεν άργησε να έρθει, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του ’90 συναντήθηκε με την αναγνωρισιμότητα προκαλώντας «Comfuzio», στην ΕΤ3 αρχικά και στο STAR αργότερα, μέσα από την ομώνυμη εκπομπή που συμπαρουσίαζε τότε με τον Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και τον Αντώνη Παραρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιατί δεν λένε ούτε καλημέρα πια: Τι συνέβη κι από κολλητοί έγιναν δυο ξένοι Κανάκης & Αρναούτογλου

Επιστρέφουν την νέα σεζόν οι Ράδιο Αρβύλα - Η οριστική απόφαση για το κενό που άφησε ο Παναγιωτόπουλος