Για δείπνο Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte - Το βίντεο που επιβεβαιώνει την σχέση τους

"Nα βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία..."

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί, ωστόσο η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο, μιας και οι κοινές τους εξόδους αλλά και οι φωτογραφίες τους είναι πολλοί.

Η ηθοποιός και ο τράπερ συνεργάζονται επαγγελματικά και πρόσφατα τους είδαμε μαζί και στο podcast της ίδιας, με τις ατάκες για την φημολογούμενη σχέση τους να πηγαίνουν σύννεφο!

Expand player

Για δείπνο Σολωμού & Mente Fuerte

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόσφατα είχε βγει για δείπνο και την παρέα τους κι ένα πιάτο ήταν πουρές στο τραπέζι, μια αγαπημένη επιλογή της ηθοποιού. Έτσι, ο Mente Fuerte, τότε, την έβγαλε βίντεο το οποίο και μοιράστηκε απευθείας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά «Κορίτσια, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία τον πουρέ».

Εξωτερική φωτογραφία: Podcast youtube Maria Solomou

Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

  • Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
  • Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
  • Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
  • M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.
  • Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
  • Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Της είπε πρώτος τα χρόνια πολλά - Η ευχή του Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού: Με μαύρο καυτό μπικίνι και αλυσίδα στην μέση της - Το όλο νόημα σχόλιο του Mente Fuerte στην ανάρτησή της