«Σε πιάνει θλίψη» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Αντώνη Κανάκη

Τι συνέβη;

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης καθώς του αρέσει να τοποθετείται κυρίως για θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα την κοινωνία.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε αφορμή τον φρικτό θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί η οποία δολοφονήθηκε από τους αστυνομικούς στο Ιράν. Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς αυτή την ώρα χιλιάδες είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους προκειμένου να διδηλώσουν.

Expand player

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται μία άκρως σημαντική και πιθανώς ιστορική κοινωνική εξέγερση. Οι γυναίκες στο θεοκρατικό ισλαμικό Ιράν, ρισκάρουν και θυσιάζουν αν χρειαστεί τη ζωή τους, προκειμένου να λάβουν τέλος επιτέλους οι θηριωδίες που διαπράττονται εναντίον τους στο όνομα της θρησκείας. Δέος για το θάρρος τους και ελπίδα για αλλαγή.

Υ. Γ. Παράλληλα ρίχνεις μια ματιά στα «κοινωνικά» θέματα που απασχολούν τη δική μας επικαιρότητα, με πρωταγωνιστές προσβλητικά για τη γυναίκα ριάλιτι, “influencers”, κόντρες και δεξιώσεις και σε πιάνει θλίψη».

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

«Σκοταδιστικές αντιλήψεις 1000 ετών!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Αντώνη Κανάκη

Λίγες μέρες μετά την αγανάκτησή του για το περιστατικό με το γαϊδουράκι στα Ιωάννινα, με νέα ανάρτηση επιστρέφει ο Αντώνης Κανάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εκφράσει την θλίψη του για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου σχετικά με το ζήτημα των αμβλώσεων, καθώς ο ίδιος τόνισε πως είναι κατά, ακόμη και στην περίπτωση του βιασμού, και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Σε εκείνους που τοποθετήθηκαν δημόσια λοιπόν ήταν ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Από ανθρώπους που ως γνωστόν κουβαλάνε σκοταδιστικές αντιλήψεις 1000 ετών, αυτά και χειρότερα ακούμε και θα συνεχίσουμε να ακούμε. Αλλού είναι το θέμα. Το θέμα είναι, γιατί εν έτει 2022 στην τηλεόραση της υποτιθέμενα ευρωπαϊκής Ελλάδας, επιλέγονται αυτοί οι καλεσμένοι για αυτά τα τόσο σημαντικά και ευαίσθητα θέματα;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιατί δεν λένε ούτε καλημέρα πια: Τι συνέβη κι από κολλητοί έγιναν δυο ξένοι Κανάκης & Αρναούτογλου

Επιστρέφουν την νέα σεζόν οι Ράδιο Αρβύλα - Η οριστική απόφαση για το κενό που άφησε ο Παναγιωτόπουλος