Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - «Σούσουρο» με τη φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου από τα backstage της Γης της Ελιάς

Καταιγισμός σχολίων

Megatv

Η Άντζελα Γκερέκου στον ρόλο της Αθηνάς Νομικού αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες του φανατικού κοινού, της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Η ίδια επέστρεψε μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στα τηλεοπτικά δρώμενα και ο κόσμος την λάτρεψε.

Μπορεί ο ρόλος της να είχε αρχικά πιο σκοτεινές εκφάνσεις, ωστόσο σύντομα αποκαλύφθηκε ο πραγματικός χαρακτήρας της Αθηνάς, που συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό της Γης της Ελιάς.

Expand player

H μεγάλη αγάπη της Άντζελας Γκερέκου

«Εγώ ως πρόεδρος του ΕΟΤ έπρεπε να προβάλω όσο μπορώ τον τόπο μου. Ήρθε αυτή η σειρά που ο τίτλος της και μόνο με συνέδεε με την ελιά και το λάδι και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την προβολή μιας περιοχής όπως η Μάνη. Υπήρχε μέσα μου και η δημιουργική ανάγκη να ασχοληθώ με την υποκριτική που την είχα αφήσει χρόνια. Έρχεται και ο Τόλης και η κόρη μου να μου πουν ότι ήρθε η ώρα γιατί είχα κάποιες ανασφάλειες. Δεν είχα κάνει τίποτα τηλεοπτικά από δική μου επιλογή», είχε εξομολογηθεί η Άντζελα Γκερέκου για την απόφασή της να επιστρέψει στην υποκριτική και να πει το «ναι» στον Ανδρέα Γεωργίου.

Μάλιστα η ίδια μέσα από τη σειρά είχε καταφέρει να στείλει και ένα μήνυμα στον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν την πρεμιέρα της Γης της Ελιάς, αφού τραγούδησε ένα κομμάτι του φέρνοντας δάκρυα στα μάτια του κοινού (δείτε εδώ την ανατριχιαστική σκηνή).

Η δεύτερη σεζόν μπορεί να βρήκε την Αθηνά λοιπόν στην φυλακή, ωστόσο πλέον, ο χαρακτήρας της Άντζελας Γκερέκου έχει επιστρέψει στην Αρεόπολη και απολαμβάνει την καθημερινότητά του. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από τα backstage της επιτυχημένης σειράς.

«Το μάζεμα της ελιάς, απο τις πιο απολαυστικές στιγμές στο γύρισμα! #athinanomikou #gitiselias #AngelaGerekou», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του...» - Ασύλληπτος θρήνος για την Άντζελα Γκερέκου

Το τέλειο στιλ για τις 50 plus: Η Άντζελα Γκερέκου, με ασπρόμαυρο σύνολο, στο Μέγαρο Μουσικής