Γλυκά Νερά: Δέχτηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τα ισόβια - Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν

Θα παραμείνει για πάνω από 20 χρόνια στη φυλακή

Λίγο μετά τη συμμετοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλαδικές εξετάσεις (δείτε εδώ τι θέμα έπεσε στην έκθεση, που έγραψε) έγινε γνωστό, πως ο δολοφόνος τις Καρολάιν πήρε δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, ο πελάτης του αποσύρεται από τις εξετάσεις και παράλληλα διακόπτει την έφεση και αποδέχεται τα ισόβια και τα επιπλέον 11 χρόνια φυλάκισης, που του αναλογούν.

Expand player

Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας παρακολουθεί τις εξελίξεις σοκαρισμένη με τον πατέρας της να κάνει την Τετάρτη 7/6 στο Live news δηλώσεις μετά την τελευταία απόφαση του πιλότου.

Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν για την απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία. Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη ειρωνεία - Το θέμα που έπεσε στην έκθεση που έπρεπε να γράψει για τις πανελλήνιες 2023

Πανελλήνιες 2023: Συμμετείχε κανονικά ο Αναγνωστόπουλος - Έγραψε για τη βία κατά των γυναικών