«Θέλαμε να χωρίσουμε, αλλά δεν τον αντέχαμε!» - Όλα όσα δε ξέρουμε για το διαζύγιο της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

«Γυναίκες, που είναι με τον Νίκο κάποιες φορές παρεξηγούσαν...»

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μία σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ -α- Τετ με το πρώτο teaser, που κυκλοφόρησε το Tik Tok να κάνει εντύπωση σχετικά με τα όσα είπε η Βίσση για την αποτοξίνωση της κόρης της (δείτε εδώ).

Μέσα από το επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (26/10) έγινε γνωστό, πως ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί τη Δευτέρα (30/10) στις 00:15 με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μιλάει για όλους και για όλα.

Expand player

Το trailer της αποκαλυπτικής συνέντευξης της Άννας Βίσση στο Τετ - α- Τετ

Μερικά λοιπόν από τα θέματα, που θίγονται είναι ο γάμος, ο χωρισμός και η σημερινή σχέση της Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, η σχέση της με την κόρη της, τους γονείς της και φυσικά τα 50 χρόνια καριέρας στη μουσική.

«Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος: το σεξ»

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», αναφέρει.