Ρούλα Κορομηλά: «Έφυγες και αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω...» - Πένθος για την παρουσιάστρια

Σοκαρισμένη με την είδηση θανάτου

NDP

Μια πολύ θλιβερή είδηση έμελλε να σκορπίσει θλίψη σε πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως και στη Ρούλα Κορομηλά, η οποία έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση την Κυριακή 14/4 στον προσωπικό λογαριασμό της στο insgram.

Ο λόγος για τον θάνατο το Σταμάτη Γιατράκο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Η Ρούλα Κορομηλά αδυνατεί πιστέψει πως ο γνωστός και πολύ ταλαντούχος μουσικός παραγωγός δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Expand player

Θυμίζουμε, πως μαζί με την απώλεια του Σταμάτη Γιατράκου λίγο αργότερα γνωστοποιήθηκε η είδηση πως πέθανε πολύ αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός (δείτε εδώ).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram

«Σταματη μου αγαπημενε εφυγες και αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω. Χάθηκαν οι λέξεις», έγραψε η Ρ

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το θάνατο του Σταμάτη Γιατράκου

Την είδηση έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να αποχαιρετήσει τον επιτυχημένο μουσικό και δημόσια.

«Ο Σταματης Γιατράκος ο φίλος, ο συνεργάτης, ο υπέροχος άνθρωπος που γέμισε τη ζωή μας με μουσικές εξαίσιες δεν μένει πια εδώ. Πονάει πολύ αυτό, Σταμάτη. Και τον Γιώργο κι εμένα κι όλους όσοι σε αγαπήσαμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση της.

Ο Σταμάτης Γιατράκος ήταν από τους επιτυχημένους μουσικούς που είχε ντύσει όλες τις μεγάλες ελληνικές σειρές ανάμεσα τους και οι Σαββατογεννημένες.