Θες να τον τρελάνεις στο κρεβάτι; Oι 4+1 κινήσεις ματ για να του μείνεις αξέχαστη!

Καν'τες και θα μας θυμηθείς!

Θες να τον αφήσεις άφωνο με τα κόλπα σου στο κρεβάτι αλλά...δεν έχεις κόλπα;

Μην αγχώνεσαι! Sex machine δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι! Γι' αυτό χαλάρωσε και αν θες να τον τρελάνεις με τις επιδόσεις σου στο σεξ, κάνε τα παρακάτω που σου προτείνει το Youweekly.gr. Διάβασε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Ακόμα παρθένα; 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις και δεν σου λέει κανείς για την πρώτη φορά!

Πάρε τον χρόνο σου με τα προκαταρκτικά

Μην του τα δίνεις όλα το πιάτο. Το κόλπο για να τον ανάψεις όσο γίνεται περισσότερο είναι να τον κάνεις να περιμένει για να ανυπομονεί για το τι θα ακολουθήσει. Μείνε στα φιλιά και τα χάδια για ώρα, μέχρι να φτάσει στο αμήν και μετά μπες στο ψητό! Επίσης, έτσι θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι και θα αποφύγετε μια σχέση που βασίζεται στο σεξ.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και να χρησιμοποιείς το στόμα και τα χέρια σου με κάθε δυνατό τρόπο και συνδυασμό. Χτύπα τις ερωτογενείς ζώνες (παίξε με το αυτί του,τις θηλές του) και μην φοβάσαι να γίνεις δημιουργική.

Δείτε ακόμη: Έχετε διαφορά ύψους; Οι πιο hot στάσεις για καλύτερη διείσδυση!

Διέκοψε για μια στιγμή

Γνωστό και ως η τεχνική του "edging", το να διακόπτεις το σεξ για λίγα δευτερόλεπτα και να ξαναρχίζεις είναι το εγγυημένο κόλπο για να τον ανάψεις περισσότερο! Ανέβασε ρυθμούς μέχρι να είστε κοντά στον οργασμό, και στη συνέχεια χαμήλωσε την ταχύτητα (ή και ακόμα σταμάτα τελείως) για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σίγουρα θα σε τραβήξει κοντά του για τη συνέχεια!

Μίλα του βρώμικα και μίλα του πολύ

Εάν είστε το είδος του ατόμου που μπορεί να βρει πραγματικά σέξι πράγματα να πει κατά τη διάρκεια του σεξ, μην χάσετε χρόνο! Ψιθυρίστε του στο αυτί κάτι πρόστυχο ή παινέψτε τον για το πως σας κάνει να νιώθετε εκείνη τη στιγμή και θα τον κάνετε πύραυλο!

Δείτε ακόμη: Δε νιώθεις τίποτα στο κρεβάτι; Σου έχουμε το απόλυτο μυστικό για να παραμείνεις υγρή!

Προσπάθησε να κρατηθείς για να φτάσετε μαζί στην κορύφωση

Είμαστε σίγουροι πως και εσύ και ο σύντροφός σου νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση όταν έρχεστε σε οργασμό, και ειδικά όταν αυτό γίνεται ταυτόχρονα! Οπότε την επόμενη φορά πως νιώθεις ότι φτάνεις στην κορύφωση πριν από αυτόν προσπάθησε όσο γίνεται να συγκρατηθείς, για να τελειώσετε μαζί. Και θα το εκτιμήσει δεόντως και θα τον ανάψει και για... 2ο γύρο!