10 πανέμορφες σταρ τις οποίες παράτησαν με τον χειρότερο τρόπο [photos]

Πρόκειται για μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ που όμως δεν στάθηκαν τυχρές στα αισθηματικά τους και αυτό γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ σε θέματα καρδιάς αφού έχουν ζήσει τον χώρισμο και μάλιστα άσχημα. Παρακάτω θα μάθεις ποιές είναι εκείνες οι διάσημες που έχουν υπάρξει σε δεσμούς που έχουν χαλάσει με τον χειρότερο τρόπο.



Η Σάντρα Μπούλοκ η αγαπημένη της Αμερικής είχε πολλά θέματα με τον πρώην σύζυγό της Τζέσι Τζέιμς ο οποίος όχι μόνο την πλήγωσε ανεπανόρθωτα με τα πολλαπλά κέρατα αλλά δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για το πώς εξελίχθηκε η σχέση του με τη διάσημη ηθοποιό.



Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αμφισβητήσει πως η Τζένιφερ Λόπεζ και κουκλάρα είναι αλλά και μπορεί να έχει όποιον άντρα θελήσει και όμως δεν υπήρξε ιδιαίτερα τυχερή στα θέματα αγάπης. Βασικά έχει την φήμη πως είναι αθεράπευτα ρομαντική και ποιος μπορεί να ξεχάσει πως ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μπεν Άφλεκ και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν ο Μπεν ακύρωσε τον γάμο και η Τζεν έμεινε στα κρύα του λουτρού;

Ο χωρισμός της Χάλι Μπέρι με τον Έρικ Μπένετ ήταν τόσο τραγικός για την ηθοποιό που είχε πει στου σόου της Όπρα πως δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί ποτέ. Εκείνος μάλιστα είχε παραδεχτεί πως την έχει κερατώσει.

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει μεγάλη εμπειρία στο θέμα χωρισμού όταν μιλάμε για σχέσεις και σίγορυα έχει γίνει πιο δημιουργική στο όλο θέμα Έχει γράψει πολλά τραγούδια για τις ατυχία της με τους άντρες και μάλιστα μια από αυτές της χάρισε μέχρι και βραβείο Emmy.



Μπορεί να είναι επιτυχημένη και κούκλα η Τζένιφερ Άνιστον όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και πολύ τυχερή στον έρωτα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε ο γάμος της με τον Μπραντ Πιτ και το πως την κεράτωσε με την Ατζελίνα Τζολί. Μάλιστα αργότερα εκείνη έβγαινε με τον Τζον Μάγιερ ο οποίος τη χώρισε με μήνυμα. Σίγουρα δεν είναι και λίγα όλα αυτά.Tο μοντέλο και ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και ο ηθοποιός Χιου Γκράντ είναι μαζί 13 χρόνια και σίγουρα ήταν μεγαλό σοκ για όλους αλλά [πολύ περισσότερο για εκείνη όταν ο αγαπημένος της πιάστηκε να την απατάει με ιερόδουλη. Βέβαια εκείνη τον στήριξε ακόμη και μετά τη σύλληψή του ενώ δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο.Και η ποπ σταρ Κέιτι Πέρι υπήρξε με τον Ράσελ Μπράντ και ο γάμος τους έληξε μετά από μόλις 14 μήνες. Εκείνος μάλιστα είχε δηλώσει πως η σχέση τους ήταν βαρετή και πως σκεφτόταν άλλες γυανίκες όταν ήταν μαζί της. Σίγουρα όχι και το καλύτερο πράγμα που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα, ειδικά αν λάβει κανείς ΄πόψη πως εκείνος την ενημέρωσε μέσω γραπτού μηνύματος πως θέλει διαζύγιο.



Η Σοφία Μπους όταν γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Tσαντ Μάικλ έμαθε πως εκείνος περνούσε αρκετό χρόνο- εκτός από εκείνη- και με άλλες γυναίκες εκαι ενώ έμειναν παντρεμένοι μόνο για 5 μήνες, χώρισαν αν και έπρεπε να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να δουλεύουν μαζί στο One Tree Hill. Η ίδια είπε πως ήταν πολύ νέοι και δε θα έπρεπε να παντρευτούν.H Έυα Λονγκόρια έδωσε τέλος στον γάμο της με τον Τόνι Πάρκερ μετά από τρία χρόνια μιας και εκείνος την απατούσε. Η ίδια βρήκε άπειρα γραπτά μηνύματα στο τηλέφωνό του και μάλιστα είχε σχέση με την γυναίκα συμπαίκτη του.

Και ο γάμος της Ούμαν Θέρμαν με τον Ίθαν Χοκ έληξε το 2003 αφού εκείνος την κεράτωσε με την νταντά των παιδιών τους και στη συνέχεια την παντρεύτηκε κιόλας το 2008.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δερμάτινο Jacket: 6 διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ!

Κορίτσια, τρέξτε!!! 5 εντυπωσιακά εκπτωτικά κομμάτια από τα καταστήματα Zara με τιμές στα… πατώματα!

Ξέχνα το ombre! Η νέα τάση στα μαλλιά λέγεται eclipting και πρέπει να την δοκιμάσεις!