10+2 διάσημοι Έλληνες σταρ και οι κρυφές τους ασθένειες! (photos)

Είναι καταξιωμένοι, είναι διάσημοι και νομίζουμε ότι είναι και ... ημίθεοι! Κι όμως γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές υποφέρουν από ασθένειες, με τις οποίες έχουν δώσει μάχη για να μπορέσουν να επιβιώσουν.Η Ορθούλα Παπαδάκου τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
Τη μάχη που έδωσε και δίνει με τον καρκίνο αποκάλυψε το πάλαι ποτέ μοντέλο Μάντα Παπαδάκου. Η Μάντα που ζει με την οικογένειά της στο Τορόντο του Καναδά αποκάλυψε τυχαία τον καρκίνο στο νεφρό της σε πρώιμο στάδιο.
Ανήμερα των γενεθλίων της και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media αποκαλύπτει την «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο του μαστού η ηθοποιός και τραγουδίστρια Έφη Οικονομάκη!
Για περισσότερα από 20 χρόνια, η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου ταλαιπωρείται από ψωρίαση.
Ο ποπ τραγουδιστής Νίνο πάσχει από αθροιστική κεφαλαλγία. Η συγκεκριμένη ασθένεια πλήττει έναν στους 10.000 ανθρώπους. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, πρόκειται για μία βασανιστική ασθένεια και μερικές φορές «χάνεται» μέσα στον πονοκέφαλό του.Η Τζούλι Μασίνο είναι η πρέσβειρα καλής θελήσεως για την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη και μέσα από το νέο της τραγούδι «It's not taboo» περιγράφει τη δική της ιστορία με την ασθένεια.
Σοφία Μανωλάκου - Η όμορφη συνεργάτιδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τη νόσο του Crohn. «Είναι μια ασθένεια που εξηγεί πολλά πράγματα για τα κιλά μου. Είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα του εντέρου, το οποίο υπερλειτουργεί και, αναγκαστικά, χάνω κιλά».Η Γωγώ Μαστροκώστα μας είχε σοκάρει όταν αποκάλυψε πριν από χρόνια ότι παλεύει με τον καρκίνο του μαστού!
Η γνωστή δημοσιογράφος έχει σπάνια μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό: «Πρέπει να πηγαίνω κάθε μήνα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρουμε αν θα θεραπευτεί, παρακολουθούμε την πορεία της. Είναι κάτι πολύ σπάνιο. Δεν είναι νόσημα από αυτά τα καθημερινά, δεν είναι καρκίνος. Είναι πάρα πολύ εξειδικευμένο, πάρα πολύ σπάνιο. Δεν έχω φόβο πια, δεν φοβάμαι τίποτα».
Η Έλλη Κοκκίνου πάσχει από κοιλιοκάκη, μια ασθένεια σπάνια, αφού βάσει ερευνών, την έχουν περίπου ένας στους 3.000 - 4.000 ανθρώπους. Η τραγουδίστρια δε μπορεί να φάει οποιοδήποτε φαγητό περιέχει γλουτένη.
Το 2007 η Ρούλα Κορομηλά άρχισε να έχει έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις (αρθραλγείες), δυσκολία στην αναπνοή. Μετά από επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες, οι γιατροί κατέληξαν ότι το αυτοάνοσο νόσημα «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα». Το νόσημα αυτό, αρκετά σπάνιο στην εμφάνισή του, χαρακτηρίζεται από φλεγμονώδεις αλλοιώσεις του μυϊκού συστήματος, είναι χρόνιο νόσημα με υφέσεις και εξάρσεις, μη θεραπεύσιμο και απαιτεί συνεχή και δια βίου ιατρική παρακολούθηση.Ο Γιώργος Χρανιώτης τα τελευταία 10 χρόνια περίπου ταλαιπωρείται από ψωρίαση.
tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έλληνες & ξένοι διάσημοι εμφανίζονται μόνο με το μπουρνούζι τους [Photos]

Διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μοναχές και ποιες επέστρεψαν στα εγκόσμια! [photos]

Όλγα Φαρμάκη: Το μίνι βελούδινο φόρεμα και οι over the knee μπότες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! (Photos)