Το "Ξαναδέστε τους" και 16 ακόμη εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που... κόπηκαν νωρίς [photos]

Άλλες εκπομπές μετρούν τα χρόνια ζωής τους σε διπλούς αριθμούς και άλλες δεν έχουν προλάβει ούτε να... χρονίσουν! Και πολλά λέμε! Με αφομή την ξαφνική, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση διακοπή της εκοπομπής που παρουσίασαν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλικάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, συγκεντρώσαμε όλες τις περιπτώσεις εκείνες όπου το στοίχημα δεν βγήκε. Ούτε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία...

24 Φεβρουαρίου, 4μμ. Στην τηλεόραση του Αlpha επρόκειτο να προβληθεί η εκπομπή "Ξαναδέστε τους" όμως αντί γι' αυτό, οι θεατές είδαν να ξεκινά μια ελληνική ταινία. Τι συνέβη. Επίσημη απάντηση μέχρι στιγμής (4.50 μμ) δεν έχουμε όμως σύμφωνα με το zappit.gr, ο Νίκος Μουτσινάς κι η Μαρία Ηλιάκη ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους σήμερα το πρωί πως η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της και μένει να δούμε εάν και πως θα αξιοποιηθούν στο προσεχές μέλλον από το κανάλι.

Δεν της "πάει" ο Φεβρουάριος της Μαίρης Συνατσάκη, αφού πέρσι, 26 του ίδιου μήνα προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Spata Live, της εκπομπής πο παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και δεν μπόρεσε να "βγάλει" τη σεζόν.

Προβοκάτσια SKAI: Ο βραδινός Μπογδάνος κόπηκε νωρίςMade in Star, στο μικρό ντεμπούτο της Νικολέτας Ράλλη ως... κεντρικιά. Αntistar news έκανε στο star για μερικές εκπομπές ο Γιάννης Παπαμιχαήλ . Για την ιστορία, η παρτενέρ του στο πλατό, Νάντια Χαλαμανδάρη έχει παντρευτεί στο μεταξύ εναν ισπανό πρίγκιπα και έχει γεννήσει γον γιό τους, ο οποίος βρίσκεται σε μια σειρά στη διαδοχή για τον ισπανικό θρόνο. Με Αγάπη Άννα, παρουσίαζε η Άννα Βίσση αλλά δεν συγκινήθηκαν οι τηλεθεατές. Sold Out έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης αλλά άνευ επιτυχίας.Μεσογείων 136: η εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ έληξε νωρίς.Νικ Ο' Κλοκ μας είπε το 2014 ο Νίκος Μουτσινάς χωρίς επιτυχία. Τρεις Ευχές ήταν το σόου της Ρούλας Κορομηλά στον Άλφα το 2006.Με Φόρα, από το Μέγκα κόπηκαν οι: Αννίτα Πάνια και Βλάσσης Μπονάτσος.«Αυτά είναι», δηλαδή το πέρασμα της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη από το ΣΚΑΙ.Στην Πριζα έλεγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 αλλά βγήκε νωρίς από αυτήν.
«Σπάνια Πουλιά» έλεγε η Αννότα Πάνια από το Star αλλά δίχως επιτυχία. Γεια Σου Δαρβίνε, το παιχνίδι με παρουσιάστη τον Βαγγέλη Περρή που σχεδόν κανείς δεν θυμάται«Φονικά Μυστικά» στο Mega αποκάλυπτε η Άννα Δρούζα αλλά για λίγο, ενώ και από το ΣΚΑΙ το πέρασμα της παρουσιάστριας κράτησε 1 εβδομάδα. Οι Άγγελοι του Άλφα με τον Θανάση Πάτρα δεν είχαν διάρκεια.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτοί είναι οι άνδρες που πέθαναν κατά την διάρκεια του σeξ!

Αυτοί είναι οι σεξομανείς διάσημοι που κάνουν θεραπεία για το υπερβολικό σεξ

Όταν οι σταρ του ελληνικού κινηματογράφου πόζαραν στα περιοδικά με αποκριάτικη διάθεση