Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι γυναίκες της ζωής του! Ο πρώτος έρωτας, η μοναδική Ζωή και η...ανατρεπτική Νατάσα!

Οι γυναίκες που τον σημάδεψαν και τα λόγια του!

Επτά μήνες μετά τον αναπάντεχο χαμό της Ζωής Λάσκαρη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο ύπνο της στις 18 Αυγούστου 2017, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν μένει πλέον στο Πόρτο Ράφτη.

Από τη στιγμή που η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, ο γνωστός ποινικολόγος επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας για να μείνει στο πατρικό του στο Κολωνάκι. Το σπίτι στις νοτιότερες ακτές του νότιου Ευβοϊκού, εκεί όπου το ζευγάρι βίωσε από κοινού φουρτούνες και μπουνάτσες, έμεινε χωρίς την πληθωρική παρουσία της Ζωής, άδειο από ζωή, για να συμβολίζει πλέον στη μνήμη του Αλέξανδρου το δικό του συναισθηματικό κενό μετά από 41 συναπτά έτη κοινής συμβίωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Μετά την απώλεια της Ζωής, η ζωή για τον Αλέξανδρο άλλαξε δραματικά. Ο ίδιος γνώρισε την Νατάσα Καλογρίδη και μαζί βιώνουν τον απόλυτο έρωτα!

Δείτε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Οι πρώην του άτακτου γαλαζοαίματου πριν την Μέγκαν Μαρκλ!

Με αφορμή αυτό, η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, μίλησε μαζί του και ο ίδιος εξομολογήθηκε τα πάντα για τις γυναίκες και τους έρωτες που έχουν περάσει από την ζωή του!

  • Αλίσια

Η Αλίσια, η Βραζιλιάνα, ο πρώτος του έρωτας! Δείχνει την φωτογραφία με χαρά μικρού παιδιού. "Είχε έρθει να δει την Ελλάδα.Έτσι, εντελώς τυχαία, έπεσα πάνω της, έτσι την ερωτεύτηκα και σχεδόν αμέσως, το 1966, την παντρεύτηκα. Εγώ την ανακάλυψα. Εκείνη με επέλεξε. Τον Ιούλιο του 1967 δραπετεύουμε από την Αθήνα των πραξικοπημάτων και καταλήγουμε μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού!

  • Ζωή Λάσκαρη

"Η Ζωή μού έλεγε: "Ο Αλέξανδρος των σαλονιών. Ο Αλέξανδρος των λιμανιών. Σαράντα κι ένα χρόνια η κοινή μας η ζωή. Κι αν δεν έφευγε, πάλι σήμερα, αύριο και μεθαύριο, πάλι μαζί θα ήμασταν. Να είσαι σίγουρος. Η μοναδική Ζωή", λέει και το εννοεί!

  • Νατάσα Καλογρίδη

"Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. Πολλοί εγκαταλείπουν την επαφή με την εφηβεία τους. Από το λεξιλόγιό μου έχω διαγράψει την λέξη "πλήττω". Αν η Νατάσα δεν με είχε επιλέξει δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Μπορείς να είσαι ο οδηγός σε μια σχέση, αλλά ποτέ να μην πιστέψεις ότι είσαι το αφεντικό"