Κατερίνα Καινούργιου: Το αληθινό ύψος, τα κιλά, η ηλικία και άλλα 10 πράγματα που δεν ήξερες!

Μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την παρουσιάστρια!

Θέλετε να μάθετε το αληθινό ύψος, τα κιλά και την ηλικία της Κατερίνας Καινούργιου;

Δείτε όσα δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια του Open, αλλά και όσα θέλετε να μάθετε με ακρίβεια στη συνέχεια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, εσείς απλά... Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz! Πάμε όμως να δούμε μερικές πληροφορίες για εκείνη πως ίσως δεν γνωρίζαμε!

1. Γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής

2. Έχει ύψος 1.71 και είναι 50 κιλά

3. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός.

4. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph.

5. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987)

6. Παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε!

7. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ το 2005. Σε αυτήν την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή "Χωρίς ταμπού" με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, στο τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ.

8. Το 2013, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρία γυναικείου ρουχισμού "Lynne", σχεδιάζοντας τη δική της σειρά ρούχων, με την επωνυμία "Lynne by Katerina Kainourgiou"

9. Το φθινόπωρο του 2017, δημιούργησε διαδικτυακό κατάστημα, στο οποίο είναι διαθέσιμα προς πώληση, καλλυντικά (κραγιόν, lipgloss, contouring και σκιές) που σχεδιάζει η ίδια, με την επωνυμία KatKen Cosmetics.

10. Το 2007 έκανε μία guest εμφάνιση στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Στο Παρά Πέντε", υποδυόμενη μία δημοσιογράφο στο 49ο -και τελευταίο- επεισόδιο της σειράς.

Το κραγιόν που έχει πάντα στην τσάντα της η Κατερίνα Καινούργιου στοιχίζει μόλις €9,90

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις γυναίκες που ξεκάθαρα αγαπούν το μακιγιάζ. Σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση ή φωτογραφία που δημοσιεύει στα social media, η παρουσιάστρια είναι πάντα βαμμένη στην εντέλεια!

Παρόλα αυτά, έχοντας δοκιμάσει τόσα προϊόντα, την εμπιστευόμαστε, όταν μας προτείνει κάποιο, που η ίδια επιλέγει ξανά και ξανά. Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλείεται να μην έχετε παρατηρήσει πως η Κατερίνα έχει μία ιδιαίτερη συμπάθεια στις nude αποχρώσεις στα χείλη. Εμάς πάντως δεν μας ξάφνιασε όταν είπε πως το κραγιόν που έχει συνέχεια στην τσάντα της είναι το nude, matte υγρό κραγιόν από τη συλλογή της, στην απόχρωση Angel’s touch, το οποίο μάλιστα φοράει στην φωτογραφία ακριβώς από πάνω.