Πάολα: Δεν είναι αυτά τα πραγματικά της χείλη! Φωτογραφία πριν 20 χρόνια στο φως...

Θα σας πέσει το σαγόνι!

Κι όμως δεν είναι αυτά τα πραγματικά χείλη της Πάολα! Φωτογραφία πριν 20 χρόνια στο φως και σίγουρα θα πάθετε εγκεφαλικό μόλις την δείτε!

Τώρα έχει κλείσει αισίως τα 37 της χρόνια και η καριέρα της έχει εκτοξευθεί. Η πρώτη της φωτογραφία, όμως, που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν στα 17 της και μοιάζει αγνώριστη.

Expand player

Τότε που η Πάολα άνοιγε το πρόγραμμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κοντά ξανθά μαλλιά και άκρως φυσικό πρόσωπο, με τα «παιδικά» χαρακτηριστικά του.

Πάολα: Είδαμε τον αδερφό της και πάθαμε σοκ! Πόσο μοιάζουν οι δυο τους;

Η Πάολα άλλαξε πολύ, δεν έχασε όμως ίχνος από τη γοητεία της.

Αλήθεια, θα την αναγνωρίζατε αν την βλέπατε χωρίς τα χαρακτηριστικά μεγάλα της χείλη;

Πάολα: Πριν δέκα χρόνια ήταν αγνώριστη με γαλάζια μάτια και μικρά χείλη! Κανείς δεν φανταζόταν πως θα ήταν σήμερα!

Πριν από περίπου δέκα χρόνια η Πάολα ήταν αγνώριστη, καθώς είχε... γαλάζια μάτια και μικρά χείλη. Κανείς δεν φανταζόταν πως θα ήταν σήμερα.

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της.

Μετά τον δεύτερο δίσκο της με τίτλο «Περάσαμε με κόκκινο», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR όταν παρουσίαζε το «Αξίζει να το ζεις». Πάολα: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της που πέθανε στα 55 του! Είναι ολόιδιοι!

Η Πάολα τότε ήταν αγνώριστη, καθώς φορούσε γαλάζιους φακούς επαφής, ενώ τα χείλη της ήταν ελαφρώς μικρότερα. Κανείς δεν φανταζόταν πως σήμερα, η τραγουδίστρια θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία και θα θεωρούταν από πολλούς μια από τις κορυφαίες γυναικείες λαϊκές φωνές.

Πάολα: Φεύγει για Ισραήλ! Η δημόσια ανακοίνωση!

Φεύγει για το Ισραήλ η Παόλα και το αποκάλυψε με μια δημόσια ανακοίνωση, μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, στα social media.

Η τραγουδίστρια η οποία τα τελευταία χρόνια έχε δει μεγάλη επιτυχία, πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλία στο Τελ Αβίβ.

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο βίντεο όπου ανακοινώνει την ημερομηνία της συναυλίας της.

Συγκεκριμένα, στις 24/10 θα βρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με τους συνεργάτες της για μια μοναδική βραδιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr