Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Στο δωμάτιο των παιδιών τους έχουν διώροφο κρεβάτι! Στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί!

Φωτογραφία από μέσα!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στο δωμάτιο των παιδιών τους έχουν διώροφο κρεβάτι και στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί για να παίζουν.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο δυνατή και ενωμένη.

Expand player

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός μέχρι και σήμερα.

Στο Instagram και οι δυο μοιράζονται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Σε μια από αυτές είδαμε ένα από τα δωμάτια των παιδιών τους, όπου έχουν διώροφο κρεβάτι και στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί για να παίζουν.

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Το κρεβάτι της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια και είναι τεράστιο. Είδαμε βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, το οποίο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας είναι η προτεραιότητας τους.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη, όσο και ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι!

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους. Ξεκινούσε με την ίδια να ξυπνάει στο κρεβάτι τους μέσα στα κατάλευκα σεντόνια, ενώ μετά μας έδειξε τι κάνει πριν ξεκινήσει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό! Η εικόνα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει!

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό τους και η συγκεκριμένη εικόνα που είδαμε δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα πέντε τους παιδιά, τους γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα και γέλια.

Διάφορα fan account που δημιουργούν θαυμαστές τους, ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους και κάποιες από αυτές δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Μια από αυτές είναι μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα, όταν ήταν μωράκι στην αγκαλιά του. Την φωτογραφία φαίνεται πως έχει τραβήξει η Κάτια Ζυγούλη, καθώς ο τραγουδιστής κοιμόταν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη: «Μαγνήτισε» τον Σάκη Ρουβά με ένα βλέμμα! Δεν μπόρεσε να της αντισταθεί και...

Κάτια Ζυγούλη: Αγνώριστη στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά! Η φωτογραφία που μπέρδεψε τους πάντες!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr