Ζωή Λάσκαρη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από το σπίτι της στο φως! Το μπαλκόνι της ήταν σαν γήπεδο...

Το σπίτι που μεγάλωσε την κόρη της, Μάρθα!

Αδημοσίευτη φωτογραφία έρχεται στο φως από το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη! Το μπαλκόνι της ήταν σαν γήπεδο και υπάρχει τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της, Μάρθα.

Σε αφιέρωμα που έκανε στην θρυλική ηθοποιό πριν από κάποια χρόνια, το Down Town και ο Πάνος Ζόγκας εμπεριέχονται άγνωστες ιστορίες από την ζωή της ηθοποιού, αλλά και φωτογραφίες που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Expand player

Μάλιστα, κοντινός άνθρωπος της οικογένειας, αποκάλυψε στο περιοδικό, και ένα απίστευτο περιστατικό, για την εποχή που η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό “Miss Υφήλιος”.

Τότε, λοιπόν, μια κοπέλα από την Ελλάδα την κατέδωσε πως έχει δώσει ψεύτικη ηλικία κι έτσι βρέθηκε μια ανάσα από την απέλασή της από την Αμερική. Κατάφερε, όμως, τελικά να παραμείνει στις ΗΠΑ.

«Κερδίζει τον τίτλο της Star Ελλάς και ταξιδεύει στην Αμερική για τον τίτλο Miss Υφήλιος. Εκεί, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα καρφώνει στις αρχές ότι έχει δώσει ψεύτικη ηλικία και απειλούν να την απελάσουν.

Τελικά, τα καταφέρνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι να παραμείνει, αλλά αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Έζησε έναν χρόνο εκεί παίζοντας σε σποτάκια και τελικά γύρισε πίσω. Την ανακαλύπτει ο Φίνος και την κάνει πρωταγωνίστρια στον “Κατήφορο”. Και εκεί ξεκινάνε όλα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο έμπιστος συνεργάτης της επί 10 χρόνια Γιώργος Σιδέρης, που είχε αναλάβει να γράψει τη βιογραφία της, εξηγεί στο Down Town γιατί άλλαξε το όνομά της από Κουρούκλη σε Λάσκαρη:

«Υπάρχει μια διχογνωμία για το πώς βαφτίστηκε “Λάσκαρη”. Η Ζωή υποστήριζε ότι της έδωσε ο Φίνος. Άλλοι λένε ο Δαλιανίδης. Το σίγουρο είναι ότι προέρχεται από τον δρόμο Λασκάρεως, που είναι κάθετη στη Χαριλάου Τρικούπη. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Ζωή δεν γνώριζε για την αλλαγή. Το έμαθε όταν είδε την αφίσα της πρώτης της ταινίας. Δεν αντέδρασε. Ήταν “ότι πει ο Φίνος”».

Φωτογράφιση του 1968, στο σπίτι της στο Κολωνάκι, με την κόρη της Μάρθα

Για όσους δεν γνωρίζετε, βέβαια, πρόσφατα βγήκε στην φόρα πως στην διαθήκη της δεν άφησε γραμμένο μόνο το σπίτι στις κόρες της αλλά και...

Ζωή Λάσκαρη: Το σπίτι που έγραψε στην Κουτουμάνου και στην Λυκουρέζου έχει πισίνα με δικό της μπαρ! Δείτε τις φωτογραφίες!

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που έγραψε στην Μάρθα Κουτουμάνου και την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η Ζωή Λάσκαρη! Έχει μέσα πισίνα και δικό της μπαρ! Αποκάλυψη τώρα...

Η βίλα για την οποία έχει ξεκινήσει πόλεμος ανάμεσα στις κόρες της είναι κάτι σαν... μικρό βασίλειο!

Πριν από κάποια χρόνια ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε κινήσει διαδικασίες για να πουλήσει το σπίτι αυτό και είχα αναρτήσει μια αγγελία!

Ειδικότερα, η αγγελία αναφέρει:

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ): Μονοκατοικία-μεζονέτα εντός οικισμού ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2. Στο 1ο επίπεδο (202 m2) έχουμε την κύρια είσοδο της κατοικίας με χώρους υποδοχής, καθιστικό με πρόσβαση σε βεράντα, τραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο, κουζίνα ανεξάρτητη, 1 υ/δ master με φανταστική θέα που περιλαμβάνει ανοιχτό λουτρό με Jacuzzi, δωμάτιο γκαρνταρόμπας και υπερυψωμένο χώρο γραφείου. Στο 2ο επίπεδο (222 m2) με πρόσβαση και θέα στην πισίνα, βρίσκονται 2 υ/δ master με en suite λουτρά, χώρος γραφείου, 1 WC επισκεπτών, 2 υ/δ (ξενώνες) με λουτρό, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο, αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες, χώρος πλυντηρίου-εργασίας, WC με ντουζιέρα - χαμάμ. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει στεγασμένο μπαρ & bbq. Άπλετο φως στους κύριους χώρους της κατοικίας και εξαιρετική θέα. Την κατοικία χαρακτηρίζουν ιδιωτικότητα και η λειτουργική διαρρύθμιση. Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά, εκκλησία. Κατασκευή 1975, ανακαινίστηκε το 1992 Τιμή: Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζωή Λάσκαρη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί στο στόμα με την Άννα Βίσση!

Ζωή Λάσκαρη: Μετά το θάνατο της έγινε γνωστή η πρώτη συνάντηση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο - «Άνοιξε η πόρτα και...»!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr