Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν τον έρωτά τους! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά!

Δείτε φωτογραφίες από μέσα!

Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν τον έρωτά τους η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά και... μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από μέσα!

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί, η οποία αποτελεί και την κυριότερη προτεραιότητά τους.

Expand player

Τόσο ο Μάρκος όσο και η Έλενα φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για τον γιο τους, Χάρη, παρά το βεβαρυμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα. Η Έλενα μάλιστα είναι και πολύ ενεργή χρήστης των social media και ειδικά του Instagram, αφού πολλές φορές μοιράζεται εκεί διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μέσα στο εορταστικό πνεύμα λοιπόν αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους.

Ωστόσο μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους:

Για το τέλος σας κρατήσαμε το καλύτερο! Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπιασε την Τσαβαλιά με τον γιο της και τον Μάρκο για ψώνια! Ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του!

Ελένα Τσαβαλιά: Στάθηκε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και όλοι κοιτούσαν την κόκκινη πλισέ φούστα της...

Στάθηκε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά και όλοι κοιτούσαν την κόκκινη πλισέ φούστα της...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το λαμπερό ζευγάρι, πρόσφατα, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει" και η αλήθεια είναι πως τα φλας πήραν φωτιά!

Αγκαλιασμένοι και άκρως χαμογελαστοί πόζαραν μπροστά στους φωτογράφους και το βλέμμα της ομάδας του Youweekly.gr - γιατί είμαστε και γυναίκες - έπεσε στην συγκλονιστική της φούστα!

Είχε το χρώμα της φωτιάς και ήταν πλισέ! Την συνδύασε υπέροχα με over the knee μπότες σε μαύρο χρώμα, όπως η τσάντα και το τοπ της!

Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για ψώνια με τους άντρες της! Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Ασυγκράτητο το ζευγάρι! Δεν κρατήθηκαν και...

Έλενα Τσαβαλιά: Έκανε αλλαγή στο πρόσωπό της! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr