Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες πάνε στον τελικό!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο...

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σιγά σιγά όμως φτάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού και όλο αυτό τελειώνει! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ανατροπή στον μεγάλο τελικό! Όλες οι λεπτομέρειες για την παραγωγή λίγο πριν το φινάλε...

Πάμε όμως και στο θέμα μας... Ποιοι παίκτες θα περάσουν στον τελικό;

Οι Διάσημες, αφού πλέον έχουν μείνει μόνο γυναίκες στην ομάδα, μετά την αποχώρηση και του Χάρη Γιακουμάτου, είναι αποφασισμένες να κερδίσουν και να μην αφήσουν τον αντίπαλο τους Ηλία να δει... χαρά!

Ο αγώνας του ημιτελικού είναι ένα από τα σημαντικότερα έπαθλα για τους παίκτες και ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος έχει μείνει μόνος του εδώ και μέρες στην παραλία έχει πεισμώσει και έχει παθιαστεί!

Πάμε τώρα και στο αγωνιστικό κομμάτι του επεισοδίου! Ποιοι παίκτες θα τα καταφέρουν; Ποιοι θα κερδίσουν απόψε;

Ο στίβος μάχης θα είναι σκληρός και απαιτητικός. Το βασικό του χαρακτηριστικό όμως θα είναι η ισορροπία. Μελίνα Μεταξά, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης έχουν αποδείξει πως τα καταφέρνουν σε αυτόν τον τομέα.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Τα έσπασε όλα ο Ηλίας Γκότσης! Απίστευτο περιστατικό - Δεν μπορούσε να τον κρατήσει η παραγωγή!

Πιο αδύναμη στο θέμα της ισορροπίας θεωρείται η Βιργινία Δικαιούλια η οποία θα δυσκολευτεί αρκετά να φτάσει στο τέλος της πίστας μιας και το ύψος της δεν την βοηθάει.

Τα εμπόδια για άλλη μια φορά αρκετά. Φαβορί για τον συγκεκριμένο στίβο μάχης θεωρούνται δύο άτομα... Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης...

Θα τα καταφέρουν όμως τελικά; Θα επανέλθουμε αργότερα με την σίγουρη διαρροή μας...

TAGS