Survivor Διαρροή: Το μεγάλο ψέμα και η τεράστια ανατροπή με το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού!

Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα γύρω από τον νικητή!

Aπό την πρώτη μέρα του Survivor σας κρατήσαμε συντροφιά και σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Πάντα μέσα στο ρεπορτάζ σας μεταφέραμε έγκυρα όλες τις Διαρροές! Από το πρώτο επεισόδιο όπως και μέχρι τον μεγάλο τελικό! Εκεί πρώτοι σας αποκαλύψαμε τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι δύο παίκτες, όμως πλέον έρχεται η ανατροπή! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2018! Και όχι δεν είναι ο Ηλίας Γκότσης! (βίντεο)

Οι πληροφορίες μας μας είχαν ενημερώσει για μικρή διαφορά ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση, όμως τώρα σας φέρνουμε μια αποκάλυψη που καταρρίπτει όλα αυτά!

Δείτε ακόμη: Survivor: Αυτό είναι το Personal studio του μεγάλου νικητή Ηλία Γκότση!

Όπως φαίνεται οι διαρροές μας ήθελαν να μας βγάλουν εκτός... στόχου και για αυτό εμείς σας παρουσιάζουμε απόψε όλη την αλήθεια! Τα πλέον έγκυρα "χείλη" μας μετέφεραν ότι η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν ήταν ελάχιστη όπως μετέφεραν οι αρχικές μας πληροφορίες αλλά τεράστια!

Ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να βγήκε μεγάλος νικητής του Survivor 2 με τεράστια διαφορά από την Κατερίνα Δαλάκα ή με πιο απλά λόγια με... περίπατο!

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Γκότσης δεν έκανε καμία ανάρτηση μετά την νίκη του!

Πληροφορίες μέσα από την παραγωγή αναφέρουν πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες άγγιξε το 20!!!%. 60% για τον Ηλία και 40% για την Κατερίνα!

Athensmagazine.gr

TAGS