Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο από τα ΙΚΕΑ - Το έπιπλο που θα το κρατάει πάντα οργανωμένο

Έτσι θα το κρατάς σε τάξη

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις πολλά έπιπλα αλλά και διάφορα αντικείμενα για το παιδικό δωμάτιο. Αν τώρα περιμένεις παιδάκι, ή θέλεις απλά να κάνεις μια ανακαίνιση στο δωμάτιο του, τότε αυτό το έπιπλο πρέπει να το αποκτήσεις. Είναι μια ιδέα για να το κρατάει πάντα οργανωμένο.

Σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρεις έπιπλα και αντικείμενα για όλο το σπίτι σε διάφορες τιμές, αλλά και στιλ. Μπορείς να ανακαινίσεις κάποιο από τα δωμάτια του σπιτιού σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά.

Expand player

Αν ωστόσο, θέλεις να αλλάξεις το δωμάτιο του σπιτιού σου, θέλοντας να το κάνεις πιο οργανωμένο και να μην είναι σκόρπια τα παιχνίδια του από εδώ και από εκεί, τότε αυτό το έπιπλο θα σε «σώσει» από το να περνάς ώρες για να τα μαζεύεις.

Πρόκειται για το σύνθετο αποθήκευσης με κουτιά. Μπορείς σε κάθε ένα από αυτά να βάλεις διάφορα πράγματα του παιδιού σου, για να μην τα ψάχνεις κιόλας.

σύνθεση αποθήκευσης με κουτιά

Αν ωστόσο, θέλεις να αλλάξεις το σαλόνι σου, τότε αυτός ο πολυμορφικός καναπές είναι σκέτη «τρέλα».

ΙΚΕΑ - παιδικό δωμάτιο: Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για μικρές πριγκίπισσες

Αυτό το κρεβάτι για το παιδικό δωμάτιο είναι μόνο για μικρές πριγκίπισσες και θα το βρείτε στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Κοστίζει μόνο 119,00 ευρώ!

Για τις μανούλες της παρέας βρήκαμε ένα κρεβάτι που θα χαρίσει στα κοριτσάκια σας έναν υπέροχο και μαγικό ύπνο αφού θα νομίζει πως μένει σε κάστρο!

Μιλάμε για ένα λευκό κρεβάτι με κάγκελα...

Δείτε το και τρέξτε να το προλάβετε:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΙΚΕΑ: Αυτή η λευκή κουβέρτα ξεπουλάει σαν τρελή! Κοστίζει μόνο 10 ευρώ...

ΙΚΕΑ: Αν έχεις μπαλκόνι ή αυλή τρέχα να πάρεις αυτό το τραπεζάκι! Κοστίζει μόνο 20 ευρώ...

TAGS