Νόστιμες κρέπες στο πι και φι με μόνο τρία υλικά!

Αυτή είναι η συνταγή!

Η πιο απλή εκδοχή για αφράτες, βελούδινες κρέπες που μπορείς να γεμίσεις με πραλίνα, καραμέλα, μαρμελάδα ή τυρί κρέμα, μανιτάρια και μπέικον!

Η ίδια συνταγή μπορεί να σου φτιάξει γλυκές κρέπες για πρωινό ή αλμυρές για μεσημεριανό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις με τη γέμιση. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας: Η πιο νόστιμη συνταγή για τα κρύα του χειμώνα!

Υλικά
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
1,5 κούπα γάλα
2 αυγά

Εκτέλεση1.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Στη συνέχεια ανάβουμε το μάτι της κουζίνας και βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρει θερμοκρασία.
3. Αν δεν έχουμε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ένα κανονικό τηγάνι και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο.
4. Παίρνουμε μια μεγάλη κουτάλα και μόλις πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε αργά αργά το μείγμα του χυλού.
5. Ξέρουμε ότι η κρέπα είναι έτοιμη από την κάτω πλευρά μόλις αρχίσει να κάνει φουσκάλες η πάνω πλευρά.
6. Στη συνέχεια τη γυρίζουμε και αφήνουμε να πάρει χρώμα από την άλλη πλευρά.
7. Βγάζουμε από το τηγάνι και τη μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.