Η σεζόν ξεκινά κανονικά! Ποιες αγαπημένες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα;

Την προσεχή Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινά εν μέσω αναταραχών και αβεβαιότητας η νέα σεζόν για τα κανάλια. Πολλές εκπομπές έχουν βάλει τα δυνατά τους για την πρεμιέρα, παρουσιάζοντας πολλά καυτά θέματα.

Το πρωί της Δευτέρας, στις 08:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλημερίσει για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν. Το Happy Day ξεκινάει και τη γνωστή παρουσιάστρια θα πλαισιώσει η περσινλη της παρέα: Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς. Και όπως πέρσι, καθημερινά θα γίνεται και η ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989, όπου οι Δήμος Βερύκιος και Σπύρος Λάμπρου θα αναλύουν με τη σειρά τους πρόσωπα και γεγονότα.



Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν θα κάνει και η Τατιάνα Στεφανίδου στις 15:45 στο Epsilon. Η μεσημεριανή εκπομπή "Tatiana Live" ξεκινάει δυναμικά τη φετινή χρονιά αφού το ποδαρικό θα κάνει η... Όλγα Τρέμη!



Την επόμενη εβδομάδα παίρνουν τη σκυτάλη οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού Epsilon. Ο Μένιος Φουρθιώτης και τα "Αποκαλυπτικά" θα βγουν στον αέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Δευτέρα 19 του μηνός, αυλαία θα ανοίξουν η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και η Χριστίνα Λαμπίρη, της οποίας η πρεμιέρα αναβλήθηκε.



Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Η Ελένη Μενεγάκη… επιστρέφει! Αυτή είναι η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της

Παραίτηση – «βόμβα» από το Epsilon! Έφυγε λίγο πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν

Ξαφνική αποχώρηση από το Μπρούσκο -Ποια ηθοποιό δεν θα ξαναδούμε στη σειρά

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Είδηση βόμβα: Βρέθηκε φυτεία χασίς σε μαγαζί πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή!

Πιο αδύνατη από ποτέ! Η Νάντια Χαλαμανδάρη έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε τρεις μήνες

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -Είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι