«Δίδυμα Φεγγάρια»: Αποκαλυπτικό! Αυτό είναι το τέλος του Παύλου και της Αλίκης!

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Θα καταφέρει η Ελισάβετ και η Αγάπη να ζήσουν ποτέ μαζί ως αδελφές; Η Αλίκη θα μπορέσει να βρει την πραγματική ευτυχία και να ενώσει την οικογένειά της; Πώς άραγε θα εξελιχτεί η σχέση της Αλίκης και του Παύλου; Θα πετύχουν να ζήσουν απερίσπαστοι όσα δεν έζησαν μέχρι τώρα; Ή μήπως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εκείνον; Το TV24 σας αποκαλύπτει αυτή την εβδομάδα κατ’ αποκλειστικότητα το τέλος που θα έχουν στη σειρά ο Παύλος και η Αλίκη. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…



Μπορεί οι σχέσεις της Ελισάβετ, της Αγάπης και της Αλίκης να περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά στο τέλος η ζωή και η μοίρα θα τους δικαιώσει. Οι τρεις γυναίκες θα προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τον χαμένο χρόνο αναζητώντας η καθεμία από την πλευρά της την πραγματική ευτυχία. Μετά από πολύ κόπο και πολύ πόνο, η Αλίκη θα καταφέρει να συμφιλιωθεί με την Αγάπη αλλά συνάμα και θα μπορέσει να φιλιώσει τις κόρες της που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ. Η Αλίκη θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα συγκεντρώνοντας γύρω της τις δύο κόρες της και αγαπημένες και μονοιασμένες θα μπορέσουν πλέον να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Αν αυτό δεν είναι πραγματική ευτυχία, τότε τι είναι; Η Αγάπη θα συγχωρέσει τη μητέρα της, έστω κι αν αυτό γίνει μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κι αφού πρώτα παραλίγο να διαλύσει το γάμο τους με τον Παύλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Για άλλη μια φορά τρίβουν τα χέρια τους στον Σκάι! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο αγώνας ασυλίας και η ψηφοφορία!

Ανατροπή βόμβα στο Μπρούσκο: Το πρόσωπο που δυσκολεύει την ζωή Ματθαίου – Αναστασίας και η μεγάλη αποκάλυψη

Τσάκισε ο Μένιος Φουρθιώτης το Σαββατοκύριακο! Τα αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα «Αποκαλυπτικά»!