«Δίδυμα Φεγγάρια»: O Φίλιππος εξομολογείται στην Αγάπη: «Προσπαθώ να σε ξεχάσω αλλά…»

Ενώ η Ελισάβετ πραγματοποιεί το πονηρό της σχέδιο, η Αγάπη αποχαιρετά τη Μαρουσώ και τον Νικόλα από το σπίτι, ενώ λίγο αργότερα ψάχνει τον Ορέστη, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Διαβάστε παρακάτω…



Παράλληλα η Σίλα, με την παρότρυνση της Λίτσας, προσπαθεί να αποκτήσει ξανά κοινωνική ζωή, ένα e mail όμως από τον Κώστα έρχεται να επηρεάσει την ευαίσθητη ψυχολογία της. Παράλληλα, ο Παύλος ολοκληρώνει τις τυπικές διαδικασίες της υιοθεσίας με την υπογραφή του θείου και η μικρή Μαντώ γίνεται επίσημα μέλος της οικογένειας Ταξοπούλου.

Την ίδια στιγμή, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την Αγάπη, για να τον ευχαριστήσει που έστειλε τον Νικόλα να παίξει με τη Λένια, θα ξυπνήσει θαμμένα συναισθήματα στον Φίλιππο.



Ταυτόχρονα, η περίεργη συμπεριφορά της Ελισάβετ εγείρει υποψίες. Λίγο αργότερα το θετικό κλίμα στο σπίτι του Παύλου ανατρέπει η εμφάνιση του μαινόμενου Φίλιππου. «Προσπαθώ να σε ξεχάσω αλλά δεν μπορώ. Σε σκέφτομαι συνέχεια», εξομολογείται εκείνος, ενώ η Αγάπη μένει να τον κοιτάζει άφωνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Για άλλη μια φορά τρίβουν τα χέρια τους στον Σκάι! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο αγώνας ασυλίας και η ψηφοφορία!

Ανατροπή βόμβα στο Μπρούσκο: Το πρόσωπο που δυσκολεύει την ζωή Ματθαίου – Αναστασίας και η μεγάλη αποκάλυψη

Τσάκισε ο Μένιος Φουρθιώτης το Σαββατοκύριακο! Τα αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα «Αποκαλυπτικά»!