Η Φάρμα - spoiler: Η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος μπαίνουν στο παιχνίδι

Οι πρώτες τους δηλώσεις

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, ενώ είδαμε και την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Αυτή του Παναγιώτη Χατζόπουλου, ο οποίος ηττήθηκε από τον Θανάση Πάτρα στην μονομαχία. Ωστόσο, στο ριάλιτι θα δούμε και νέους παίκτες οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Μαρία Φραγκάκη και τον σχεδιαστή, Ερωτόκριτο.

«Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μέχρι και τα 11 χρόνια μου έχω αρμέξει και έχουν γεννήσει κατσίκες μέσα στο σπίτι μας. Έχω τριβή σε αυτό» είπε ο Ερωτόκριτος.

Expand player

«Είμαι χαρούμενη, έτοιμη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να μπω και να το ζήσω. Το αντικείμενο που θα πάρω είναι ένα ροζ γουρουνάκι που μου χάρισε ο γιος μου» ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Όπως φαίνεται και η Φάρμα είναι το παιχνίδι των... ανατροπών!

Οι δηλώσεις Φραγκάκη - Ερωτόκριτου πριν μπουν στην Φάρμα

«Οι πιο δυνατοί παίκτες της Φάρμας είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πιο δυνατούς παίκτες της Φάρμας, ενώ αποκάλυψε και πως η Κυριακή Κατσογερσάκη είναι πιο ωραία από κοντά.

«Μου έδωσαν ένα γράμμα με τα αθλήματα μέσα και εγώ έπρεπε να διαβάσω και να αξιολογήσω, αλλά όταν διαβάζεις και δεν τα έχεις μπροστά σου και είναι και τα πρώτα δεν ξέρεις τι γίνεται.

Είναι πιο ωραία από κοντά η Κυριακή Κατσογρεσάκη, δεν φαίνεται αλλά είναι πιο ωραία. Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης στα αγωνίσματα. Σαν προσωπικότητες, ο Ιατρόπουλος και ο Τζώρτζογλου, από γυναίκες δεν έχω δει ακόμα κάποια δυναμική.

Η Μαρία η αγρότισσα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί γενικά σε όλα του, προσπαθεί σε όλα να υπάρχει και να υπερισχύει και δεν τα καταφέρνει, μάλλον το αντίθετο. Η Σοφία Παυλίδου είναι απίστευτη μας έφτιαχνε καφέ, μας μαγείρευε το πήρε πολύ ψύχραιμα ότι μπήκε υπηρέτρια και πιστεύω κρατάει μία πισινή», είπε χαρακτρηριστικά ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Μπόμπα: Επισκέφθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα

Τηλεθέαση (13/3): Πέρασε μπροστά το MasterChef - Πολύ καλά νούμερα για τη Φάρμα