Έλα στη θέση μου 10/5: Η Κέντρα στήνει μια παγίδα στον Αχιλλέα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, με την Κέντρα να στήνει μια παγίδα στον Αχιλλέα, την ώρα που ο Μάρκος καταφέρνει να πείσει τη Ρενάτα να βγει μαζί του για φαγητό.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 10 Μαϊου, στην σειρά Έλα στη θέση μου

Η φωτογραφία του Φώτη και της Κέντρας δημιουργεί αναστάτωση και ο Φώτης κάνει τα πάντα για να την εξαφανίσει πριν τη δουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Expand player

Η Θάλεια ταράζεται με την απόφαση του Βλάση να μην την ξαναδεί. Τι θα κάνει όμως όταν η Θάλεια εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά του; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν ακούσει τυχαία πως η Κέντρα και ο Φώτης έχουν σχέση;

Τι θα δούμε αύριο στο Έλα στη θέση μου, Τρίτη 11 Μαΐου

Η Θάλεια ζητά από τον Βλάση να την κρατήσει στην δουλειά γιατί δεν έχει που να πάει κι εκείνος δέχεται με τα χίλια ζόρια. Η Κέντρα φαίνεται να μην έχει πρόβλημα που αποκαλύφθηκε έτσι η σχέση τους, όμως ο Φώτης είναι απροετοίμαστος και προσπαθεί να το φέρει όλο αυτό στα μέτρα του. Η Βάνα είναι σοκαρισμένη με το νέο, ενώ ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Φώτης έπεσε θύμα της Κέντρας.

Το δείπνο της Ρενάτα με τον Μάρκο μοιάζει με ραντεβού που όμως διακόπτεται από ένα μήνυμα της Φαίης και η Σύλβια με τον Ζούβα προσπαθούν να βρουν λύσεις για να γλιτώσει τον στρατό. Ποια η αντίδραση του Αχιλλέα όταν η Κέντρα μαζί με το Φώτη μιλήσουν για διαζύγια;; Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν ανακαλύψει ότι τα λεφτά του δεν είναι αυτά που φαίνονται και πως σχετίζεται με αυτό η Φαίη;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Ο Αργύρης ακινητοποιεί την Θάλεια

Έλα στη θέση μου: Ο Αργύρης ζητάει λύτρα για να αφήσει ελεύθερο τον Βλάση