Άσε μας ρε Μαμά: Ο Θωμάς είναι απαρηγόρητος

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 16/3

Στο νέο επεισόδιο της σειράς την Τετάρτη 16/3 Άσε μας ρε μαμά τα γεγονότα είναι καταιγιστικά. Συμβαίνουν επιστροφές, τσακωμοί και μαθαίνονται μυστικά που θα προκαλέσουν κάποια νεύρα.

Οι εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Η οικογένεια των Τσουβαλαραίων θα μάθει Αραβικά - ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει -, καθώς θα καταφτάσουν οι Άραβες επενδυτές για να διαπραγματευθούν. Θα επιχειρήσουν, επίσης, να φορέσουν μέχρι και παραδοσιακές φορεσιές για να τους υποδεχτούν, αλλά ο Βασίλης το μαθαίνει κατά λάθος από την Νικόλ και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

Expand player

Την ίδια στιγμή θα συμβούν δύο επιστροφές. Η πρώτη είναι αυτή του Μάθιου, την οποία ανακοινώνει η Κορίνα, και η δεύτερη είναι αυτή του Στεφάν, την οποία ανακοινώνει η Γεσθημανή.

Ο Θωμάς συνεχίζει να είναι το φερέφωνο της Αλίκης και ο Μπάμπης, ενώ είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω του την ιδέα του μπαρμπέρικου, η Έλλη, η οποία είχε βάλει στον πάγο την σχέση της με τον Σωτήρη, καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη και να του δώσει κίνητρο.

Η Δανάη ενημερώνεται ότι έγινε δεκτή από το μουσικό Κολλέγιο στην Αμερική και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη που δεν ακολουθεί τον δρόμο της.

Οι εξελίξεις για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Σε συνέχεια του σημερινού επεισοδίου την επόμενη εβδομάδα η Όλγα θα συναντήσει την "Λερναία Ύδρα" με στόχο τη σωτηρία του Σωτήρη, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο Ρωσίδα μαφιόζα. Παράλληλα, η προσπάθεια εντυπωσιαμού των επενδυτών από την Αραβία συνεχίζεται και η Ρωξάνη προσεγγίζει ξανά τον Θωμά...στα κρυφά.

Η Αλίκη θα ανακαλύψει αυτό το μυστικό, το οποίο, αν και είναι ένα κάλεσμα στην εταιρεία, μάλλον κρύβει πολλά περισσότερα, και θα καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για το Πόρτο Τσιγκρι.

Στην πορεία, η Όλγα θα "πιαστεί στη φάκα" την ώρα που θα φιλιέται με τον Σωτήρη, καθώς οι μπράβοι της "Λερναίας Ύδρας" την παρακολουθούν. Η άφιξη των υπολοίπων στο Πόρτο Τσίγκρι δεν θα έχει ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά ο Θωμάς και η Αλίκη θα συνεχίζουν να διασκεδάζουν με όσα βλέπουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη αποφασίζει να ξαναπροσπαθήσει για την σύμπραξη Αρμέκο-Παπαπέτρου

Άσε μας ρε Μαμά: Μία επιστροφή από το παρελθόν ταράζει την Ρωξάνη