Έκτακτη ανακοίνωση από τον ALPHA για την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Με ένα θέμα που θα συζητηθεί, επιστρέφει στις οθόνες μας η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ την Πέμπτη στις 00:30. Τρεις υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη μπαίνουν στο φακό της «Αυτοψίας», ενώ έχει ήδη επιστρέψει και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο παπά Δημήτρης των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, με τον θαυματουργό σταυρό. Ο επικεφαλής της «Εκκλησίας Όλων των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη, Χάρης, με τους εξορκισμούς. Η εικόνα που… «χτυπιέται» στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Expand player

Πού υπάρχει η αλήθεια και πού το ψέμα; Τι είναι θαύμα και τι απάτη; Πού και πότε πραγματοποιείται ένας εξορκισμός;

Πιστοί, άνθρωποι που εξαπατήθηκαν και άνθρωποι που έζησαν το θαύμα, μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για την εμπειρία τους.

Όσα υποστηρίζει η Εκκλησία για τους θαυματοποιούς της και την δράση των αιρέσεων.

Πώς κρίνει η επιστήμη την «ανάσταση» των πασχόντων;

Το trailer για την πρεμιέρα της εκπομπής του Αντώνη Σρότερ

Λίγα λόγια για την ζωή του

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος γερμανικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού σε ηλικία 34 ετών, τα ηνία του οποίου διατηρεί έως σήμερα.

Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή "Αυτοψία". Από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2020, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν το πρώτο δελτίο σε τηλεθέαση από τα άλλα δελτία ιδιωτικών τηλεοπτικών δικτύων με πανελλήνια κάλυψη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Μπούκη και τον Αντώνη Σρόιτερ - Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Από τις οικογενειακές διακοπές στην Μύκονο πίσω στην θέση του - Χαρές για τον Αντώνη Σρόιτερ