GNTM Highlights: Ο εκνευρισμός του Μπράτη, η επιβράβευση και η μεγάλη αποχώρηση!

Γεμάτο "επεισόδια" χθες το ριάλιτι μοντέλων!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Ο εκνευρισμός του Μπράτη, η επιβράβευση και η μεγάλη αποχώρηση!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Expand player

"Έκλεψε" στην σημερινή δοκιμασία η Μαρία όπως αποκάλυψε η Ζενεβιέβ στο σημερινό επεισόδιο του GNTM. "Θα τα πούμε στο πλατό" της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Η τελική δεκάδα του GNTM διαγωνίζεται απόψε σε μία φωτογράφιση αλά Μαίρη Πόπινς και όχι ως μία απλή Μαίρη Πόπινς, αλλά ως μία... ιπτάμενη νταντά!

Μιας και στη χθεσινή δοκιμασία – φωτογράφιση η Άννα κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, απόψε έχει το πολυπόθητο αβαντάζ. Οι εννέα κοπέλες βρίσκονται στην εξοχή και ο Άγγελος Μπράτης καλεί μπροστά την Άννα για να διαλέξει πέντε κοπέλες που θα δώσουν έμφαση στα χέρια τους στη φωτογράφιση και πέντε που θα πρέπει να δώσουν έμφαση στα πόδια τους.

GNTM: Αποχώρηση - «βόμβα»! Αυτή η κοπέλα λέει «αντίο» απόψε!

Disadvantage είχε στο αποψινό επεισόδιο η Μαρία η αγρότισσα και έτσι, έπρεπε να βαφτεί και να φτιάξει ολομόναχη τα μαλλιά της ενόψει της φωτογράφισης αλά Μαίρη Πόπινς και μάλιστα, σε χρόνο 20 λεπτών!

Ωστόσο, η Μαρία φαίνεται πως "έκλεψε" αφού ειδικοί της διόρθωσαν το μακιγιάζ της. Μάλιστα, την "τσάκωσαν" με αποτέλεσμα να το μάθει και ο Άγγελος Μπράτης.

GNTM: Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία επιβράβευσης και η έκπληξη της ήταν ένας... κούκλος Έλληνας! (Βίντεο)

Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία επιβράβευσης σήμερα στο GNTM και η έκπληξη της ήταν ένας... κούκλος Έλληνας σεφ, η οποίος ασχολείται και με την ιστιοπλοϊα.

Η τελική δεκάδα του διαγωνίστηκε απόψε σε μία φωτογράφιση αλά Μαίρη Πόπινς και όχι ως μία απλή Μαίρη Πόπινς, αλλά ως μία... ιπτάμενη νταντά!

Μετά το αβαντάς της Άννας η οποία χαντάκωσε την Μαρία και την έκανε να "κλέψει" στην δοκιμασία, η Χαρά Παππά κέρδισε την δοκιμασία επιβράβευσης.

Επέλεξε την Κέισι και η έκπληξη τους ήταν ο Αποστολάκης, ο οποίος τις πήρε βόλτα με το σκάφος!

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Χαρά Παππά στην τηλεφωνική επικοινωνία! Δεν μίλησε με τον Μπουράκ γιατί...

Ξέσπασε σε κλάματα σήμερα στην τηλεφωνική επικοινωνία του GNTM η Χαρά Παππά. Ωστόσο δεν έβαλε τα δάκρυα γιατί μίλησε με τον Μπουράκ Χακί.

Το μοντέλο, θέλησε αυτή την φορά να επικοινωνήσει με την μητέρα της για να δει τι κάνει η οικογένεια της, την οποία έχει μείνει πίσω.

Η Χαρά Παππά, όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες, έχουν καιρό να δουν τις οικογένειες τους για αυτό θέλησε να μάθει τι γίνεται στο σπίτι της.

GNTM: "Έκλεψε" στην δοκιμασία η Μαρία - "Θα τα πούμε στο πλατό" είπε ο Μπράτης! (Βίντεο)

Όπως της αποκάλυψε η μαμά της, ήρθε στον κόσμο το πρώτο της ανιψάκι και συγκινήθηκε με αποτέλεσμα να κλάψει.

GNTM: Οι κριτές τα "έχωσαν" άσχημα στην Μαρία - «Αν είσαι στις δυο θα φύγεις»! (Βίντεο)

Οι κριτές σήμερα στο GNTM τα "έχωσαν" άσχημα στην Μαρία και της είπαν «Αν είσαι στις δυο θα φύγεις», με αφορμή την δοκιμασία αποχώρησης.

Μπορεί να είναι από τις καλύτερες κοπέλες μέσα στο παιχνίδι όσον αφορά τις επιδόσεις, ωστόσο δεν είναι επιεικείς μαζί της.

Ο Άγγελος Μπράτης, είπε στο πλατό πως η Μαρία "έκλεψε" στην δοκιμασία αποχώρησης και συγκεκριμένα στο ντισαβαντάς που της έδωσε η Άννα.

Και οι τέσσερις κριτές νευρίασαν και την "έστησαν" στον τοίχο.

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε - Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία; (Βίντεο)

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε σήμερα από το σπίτι του GNTM. Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία και θα έχει το αβαντάς στο επόμενο επεισόδιο;

Στον «αέρα» βρέθηκαν οι δέκα καλύτερες παίκτριες για τις ανάγκες της σημερινής δοκιμασίας.
Αυτή που έκανε το καλύτερο χοροπηδητό ήταν η Χαρά Παππά, η οποία κέρδισε την πρώτη της καλύτερη φωτογραφία, ενώ δεύτερη ήρθε η Άννα Μαρία.
Αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Εμανουέλλα και τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM - Highlights: Ο επικός καυγάς Μαρίας και Κάτιας και η παίκτρια-φαβορί που αποχώρησε!

Παίκτρια του GNTM σοκάρει με τις δηλώσεις της! "Δεν είχα να φάω! Έζησα με καφέδες!"

Διαβάστε περισσότερα θέματα GNTM στο YouWeekly.gr

TAGS