Με βύσμα ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor 4;

Έχει φωτογραφηθεί με πολλά διάσημα ονόματα! Ανάμεσα τους και η... Φαίη Σκορδά

Ο Σάκης Κατσούλης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Εκτός του ότι είναι από τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες, η σχέση του μέσα στο παιχνίδι με την πρώην σύντροφο του Μαριαλένα, η οποία είχε σχέση πίσω στην Ελλάδα, έχει σχολιαστεί πολύ έντονα με πολλούς να λένε πως σίγουρα θα είναι και πάλι μαζί μετά το τέλος του ριάλιτι.

Μπορεί να έχει αρκετούς θαυμαστές που τον στηρίζουν, ωστόσο αρκετοί είναι και οι τηλεθεατές πως τον κράζουν λόγω της συμπεριφοράς του, λέγοντας πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση με την Μαριαλένα για να γίνει πιο αγαπητός στο κοινό και να φτάσει στον τελικό.

Expand player

Μάλιστα, στο Twitter κυκλοφορεί και μια ανάρτηση, όπου τον δείχνει να ποζάρει με γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz και πρώην παίκτες του Survivor, θέλοντας με λίγα λόγια για δείξει πως ο Σάκης είναι με... βύσμα στο παιχνίδι. Επίσης, ανάμεσα στους celebrities, τον είδαμε να ποζάρει και με την Φαίη Σκορδά, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Το βέβαιο είναι πως μόλις βγει από το παιχνίδι, θα λύσει πολλές απορίες που έχουν δημιουργηθεί!

"Τσιμπημένη" με τον Σάκη Κατσούλη δηλώνει πασίγνωστη 62αρα τραγουδίστρια

Η Έφη Σαρρή το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και... τι δεν είπε! Αρχικά δήλωσε πως της αρέσει ο Σάκης σαν άντρας ενώ μετά σχολίασε την τόση μεγάλη επιτυχία του Τριαντάφυλλου.

"Δεν μου είχε γίνει ακριβώς πρόταση να πάω στο Survivor. Είχε γίνει απλά μια πρώτη κουβέντα. Για ένα φαγητό θα έβγαινα με μεγάλη χαρά με τον Σάκη βέβαια και θα είναι πολύ ωραία φαντάζομαι γιατί θα είναι καλοκαίρι, αστέρια, τα καινούργια τραγούδια, θα είναι όλα τέλεα.

Είναι δυνατόν να ζηλέψει η Μαριαλένα εμένα; Αν είναι δυνατόν. Αναμένω να βγει και θα πάω με λουλούδια στο αεροδρόμιο, να τον καλωσορίσω να τον υποδεχθώ και να του κάνω την πρόταση για το τραπέζι.

Για τον τριαντάφυλλο δεν περίμενα ότι θα άντεχε τόσο. Καταπληκτικοί η υποδοχή του. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του δυναμικά.", δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια χόρεψε μπροστά την κάμερα με το καυτό πράσινο φόρεμά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Άγρια σκηνικά Καρολίνας - Μαριαλένας πίσω από τις κάμερες

Κώστας Παπαδόπουλος: Η εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασε για τον Τριαντάφυλλο