Survivor 5: Οργισμένος ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Έπρεπε να έχει φύγει...»

Το ξέσπασμά του στον αέρα του Super Κατερίνα

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα που είπε ο Βαλάντης στην κόρη του στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το σοκ της όταν έμαθε τι ακριβώς είπε ο τραγουδιστής στη συμπαίκτριά του, ενώ ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου τόνισε πως ο Βαλάντης θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από το παιχνίδι προ πολλού.

Expand player

Οι δηλώσεις του πατέρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το σχόλιο του Βαλάντη

«Ήταν επόμενο να στεναχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Από την αρχή φάνηκε ότι ο Βαλάντης είναι μία διχασμένη προσωπικότητα. Κακώς τον κράτησαν, έπρεπε να είχε φύγει προ πολλού. Αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Δεν επικοινώνησα με την Ευρυδίκη, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ευρυδίκης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βέβαια ξέσπασε και εξήγησε πως είναι απαράδεκτο να μην μπορούν οι παίκτες να έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ειδικά όταν βρίσκονται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η απαίτηση της Παπαδοπούλου στην παραγωγή μετά την φράση του Βαλάντη για την υγεία της

Χαμός επικρατεί από χθες 16/1, όταν στο επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης είπε μια απαράδεκτη φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την υγεία της. Σήμερα 17/1 στο Πρωινό έγινε γνωστή η απαίτηση της επιχειρηματία μετά το γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του survivor να κοπεί στο μοντάζ. «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 17/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε

Survivor 5: Συνεργάτης της Μυριέλλας Κουρεντή αποκαλύπτει - «Για τον Γιάννη Λυγνό, εκτός από...»