Survivor 5: Στεναχωρημένος δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης - Είναι παράπονο ή στρατηγική;

Όλη η αλήθεια

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά τη διάρκεια του σημερινού (7/6) αγώνα του Survivor 5 είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάστηκε να απουσιάσει. Στο τέλος, όμως, επέστρεψε και εξήγησε την κατάστασή του και πως ευτυχώς δεν επηρεάστηκε πολύ αρνητικά το σώμα και ο οργανισμός του. Παρόλα αυτά, όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους, ο Σοϊλέδης θέλησε να εκφράσει ένα παράπονο σχετικά με αυτό το γεγονός.

Έτσι, ανέφερε πως κάποιος από τους κόκκινους του είπε ότι δεν ενδιαφέρθηκε για τον Σπύρο και αμέσως ο Τάλα έτρεξε να ενημερωθεί, γιατί δεν άκουσε ποτέ κάτι τέτοιο και αν συνέβη θα ήθελε να το ξέρει και να το συζητήσει. Παρόλα αυτά, η κίνηση του Άρη θα μπορούσε να θεωρηθεί και στρατηγική, ως τρόπος για να βλάψει την αντίπαλη ομάδα πριν την ψηφοφορία.

Expand player

Το παράπονο του Άρη Σοϊλέδη

"Καυτό" ατύχημα για τον ποδοσφαιριστή - Παραλίγο να τσακωθεί με τον Τάλα

Ο σημερινός (7/6) αγώνας ασυλίας του Survivor 5 συνεχίστηκε μετά το ατύχημα του Σπύρου Μαρτίκα, όμως λίγη ώρα αργότερα ένα άλλο ατύχημα δημιούργησε "σάλο" στον κόσμο που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή στους δέκτες του το παιχνίδι. Ο λόγος για το "καυτό" ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη, του οποίου το σορτσάκι σκίστηκε στο πίσω μέρος.

Αφού αγωνίστηκε ενάντια στον Τάλα, με τον οποίο παραλίγο να διαπληκτιστούν, καθώς ο αντίπαλός του κατάφερε να τον κερδίσει και, φυσικά, ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε. Η "μάχη" ήταν πολύ σκληρή και έτσι ένα κομμάτι από το μαγιό του ίδιου "έφυγε" ακριβώς κάτω από το επίμαχο σημείο του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Το Twitter έκραξε άσχημα τον Άρη Σοϊλέδη για την έπαρσή του

Survivor 5: «Ο Άρης θα τον επισκίαζε...» - "Κόλαφος" η Βρισηίδα για τον Στάθη Σχίζα