Survivor All Star highlights 24/1: Έξαλλοι Χρυσαειδή, Μπάρτζης Ασημακόπουλος και Καραγκούνιας - Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Καταιγιστικό ήταν το χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor All Star. Ολοκληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ είχαμε πολλές εντάσεις αλλά και πισώπλατα καρφιά.

Τα 24/1 highlights του Survivor All Star

«Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ, φαίνεται ότι...» - Σε άσχημη κατάσταση η Καρολίνα μετά το συμβούλιο

Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε και οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν να σχολιάζουντα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Με την Καρολίνα να λέει ότι ο Μάριος έχει ξενερώσει και αυτό φαίνεται από τα μάτια ξεκάθαρα και συνέχισε η Μαριαλένα λέγοντας ότι ο Μαρτίκας προσπαθεί να αποδυναμώσει τον Σάκη, γιατί είναι στρατιγική και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να του κάνει.

Expand player

Επίσης η Μαριαλένα, είπε οτι ο Νίκος Μπάρτζης πρόδωσε την Ελένη, γιατί στο προηγούμενο survivor της είχε πει ότι ήθελε να βγει αυτή στο νικήτρια και μόνο.

«Φαίνεται από τα μάτια του του Μάριου, έχει ξενερώσει«, είπε αρχικά η Καρολίνα.

«Ο Σάκης είναι καλύτερος και για αυτό τον διαβάλλουν και δεν έχουν κάτι άλλο να του ρίξουν», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

«Πρόδωσε την Ελένη, που στο δικό μας survivor ήθελε να βγει νικήτρια», υποστήριξε η Μαριαλένα.

«Λέγαμε για τους μπλε, αλλά εμείς είμαστε χειρότεροι» - Έντονο ξέσπασμα από την Ελένη Χαμπέρη

Με το ξεκίνημα του επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είδαμε την Ελένη Χαμπέρη να μιλάει για τα όσα έγιναν στο προχθεσινό συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα για τις ψήφους που δέχτηκε. Η παίκτρια δεν φαίνεται να έχει χωνέψει την ψήφισή της.

«Η ομάδα μου έχει καταντήσει χειρότερη και από τους μπλέ, τόσο καιρό κρίνουν την ψήφο που έδωσαν οτι δεν είναι αγωνιστικά τα κριτήρια και χθες το βράδυ στο συμβούλιο ψήφισαν αμέσως μετά τον Σπύρο, εμένα», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στην συνέχεια, ότι βγαίνει δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και εύχεται να την γλιτώσει για ακόμη μια φορά.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος στο survivor all star, πολύ νωρίς εύχομαι να μην είμαι εγώ αυτός που θα φύγει», είπε ο Μαρτίκας.

«Ξεφτίλες» - "Κόλαφος" η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή με το (23/1) συμβούλιο

Η πρωταθλήτρια στίβο δεν δίστασε και δεν κρατήθηκε λέγοντας της άποψη της για το ζήτημα με τις χθεσινές ψήφους προς το πρόσωπο της Ελένης Χαμπέρη, που συνέχεια φέρνει νίκες στην ομάδα των κόκκινων.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξέσπασε: «Με το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα», ανέφερε η παίκτρια του Survivor All Star.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε και στην…κλίκα της ψηφοφορίας: «Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως», είπε ενοχλημένη η παίκτρια του Survivor.

«Τα έφτιαξαν, όπως ήθελαν για να φανώ εγώ ο...» - Η σπάνια αναφορά του Νίκου Μπάρτζη στους Τζέιμς και Άννα Μαρία Βέλλη

Κατά του Κατσούλη έχει στραφεί ο Νίκος Μπάρτζης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς βλέπει «μαγειρέματα» πίσω από τις κινήσεις τους στο παιχνίδι. Βέβαια ανέφερε πως δεν θα καταφέρουν κάτι γιατί τα έχουν κάνει στο Survivor του 2021 ο ίδιος με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Τα έφτιαξαν, όπως ήθελαν για να φανώ εγώ ο εμμονικός. Πάνε να ξαναμαγειρέψουν και το είδαμε και το ’21, όταν τρεις άνθρωποι, εγώ, ο Τζέιμς κι η Άννα Μαρία κερδίσαμε την αντίπαλη ομάδα μόνοι μας.

Γιατί τα παιδιά είχαν κατέβει σε απεργία κι είχαν μαγειρέψει όλο το σκηνικό. Όμως τότε κερδίσαμε. Αν το τώρα επαναληφθεί το σκηνικό για να δούμε. Θα κερδίσουμε ή όχι;» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Όσον όμως αφορά το αγώνισμα της ασυλίας, οι κόκκινοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κληθούν να ψηφίσουν θα είναι οι κόκκινοι, επιβεβαιώνοντας έτσι λοιπόν τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

«Αυτό δεν θα το ξαναπείς για εμένα...» - Άγριος τσακωμός μεταξύ Ασημακόπουλου και Καραγκούνια

Μετά την ήττα των μπλέ από τους κόκκινους είδαμε στην καλύβα των μαχητών να τσακώνεται ο Καραγκούνιας με τον Ασημακόπουλο. Ο Ασημακόπουλος υπονόησε ότι ο Τάκης χάρηκε με την ήττα των Μπλε γιατί θέλει να βγεί υποψήφιος εκείνος. Ο Τάκης του απάντησε ότι θέλει πάντα να νικά γι' αυτό έφερε δύο νίκες.

«Αυτό δεν θα το ξαναπείς για εμένα, κάτσε τώρα στην καλύβα σου και μόνος σου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι υπόλοιποι ήταν η Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος που ψηφίστηκε από την ομάδα τους, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly! Εκτός από αυτούς τους δύο, υποψήφιοι είναι και ο Τάκης με τον Σπύρο.

"Σκοτωμός" στο συμβούλιο - Ο Κρις έστησε στον τοίχο Μαριαλένα και Καρολίνα

Στο συμβούλιο του νησιού μετά την ψηφοφορία των μαχητών, ολοκληρώνοντας έτσι τους υποψήφιους προς αποχώρηση ξεκίνησαν οι λογομαχίες. Οι μαχητές κλήθηκαν να μιλήσουν και συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε ο Κρις και ξεκίνησε να λέει την άποψη του, η Μαριαλένα και η Καρολίνα τον έστησαν στον τοίχο και δεν τον άφηναν να πει την γνώμη του, θέλοντας να του τονίσουν οτι δεν είναι ούτε εβδομάδα στο παιχνίδι και δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι συμβαίνει.

Στην συνέχεια, ο Μάριος του είπε πως δεν γίνεται να λέει κάτι τέτοιο και ότι το κάνει για προβολή και μόνο. Αμέσως, του απάντησε ο Κρις και του είπε πως δεν ισχύουν αυτά που λέει.

«Η ψηφοφορία είναι αγωνιστική με κάποια άλλα στοιχεία», συμπλήρωσε ο Μάριος.

«Δεν έχω βρει τρόπους για προβολή και ούτε θέλω να βρίσκομαι στην επιφάνεια.», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Πρώτο θέμα στο Twitter ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Τι συνέβη

Survivor All Star: «Για δύο ημέρες τηλεθέασης...» - Ο Τριαντάφυλλος "ξεφτίλισε" την παραγωγή για Καρολίνα & Μάριο