Survivor all star: «Προλαβαίνει να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές» - Το ''καρφί'' λίγο μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Είναι γνωστή η αγάπη του για το Κερατσίνι

Μετά από 12 φορές, που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor all star την Παρασκευή 25/5 έφυγε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης μετά την απόφαση του κοινού (δείτε εδώ γιατί έκλαψε στην πρώτη του συνέντευξη).

Ο πρώην παίκτης αναμένεται να επιστρέψει λοιπόν από ημέρα σε ημέρα, όσο παράλληλα πίσω στην Ελλάδα γίνονται σχόλια για την αποχώρησή του. Η Μπέτυ Μαγγίρα συγκεκριμένα και το πάνελ του Ποιος είναι πρωνιάτικα είπαν πολλά την Παρασκευή 26/5 για το πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα.

Expand player

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα για το Σπύρο Μαρτίκα

«Προλαβαίνει να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο στο Κερατσίνι. Εδώ δάκρυσε ο Ασημακόπουλος. Τον αγαπάνε, παρόλα αυτά, που τους κάνει, τα διαπλεκόμενα, τον αγαπάνε. Κι εγώ το πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος ο Σπύρος, απλά στο παιχνίδι δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά σαν τους άλλους χρησιμοποιεί το ατού του. Είναι δημαγωγός κι οδηγεί τα πλήθη», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του, λοιπόν, η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο έγραψε «Σε περιμένω ζωή μου», με μια καρδιά στο τέλος - όπως θα δείτε και παρακάτω - με κεφαλαία μάλιστα γράμματα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Δεν μπορούν ο Μπάρτζης και ο Ασημακόπουλος να πετάξουν έξω τον Μαρτίκα;» - "Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Survivor All Star: «Άνοιξε την τσάντα μου και...» - Νέα καταγγελία κατά του Σπύρου Μαρτίκα