Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17/11): Γίνεται έφοδος στο καφενείο - "Πανικός" στο χωριό!

Οι σημερινές εξελίξεις

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, έρχεται το βράδυ της Πέμπτης 17/11 για να ξεσηκώσει το κοινό (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει). Κάνουν έφοδο στο καφενείο και απελευθερώνουν τους ομήρους. Δεν θα θέλετε να το χάσετε!

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 17/11 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 54

Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, τον Θύμιο και την Καλλιόπη όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτά του στη… φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δεν λέει κουβέντα. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Η μαφιόζα μας συντάσσεται, τελικά, με τον Παναγή, τον Σίμο και τον Κανέλλο και οργανώνουν ένα σχέδιο, με τελικό σκοπό την έφοδο στο καφενείο και την απελευθέρωση των ομήρων. Κι ενώ όλα βαίνουν καλώς, χάρη στη βοήθεια και την αυτοθυσία της Τούλας, η Ζαφείρω φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και είναι αποφασισμένη να... τραβήξει την περόνη.

Όλα όσα θα δούμε αύριο (18/11)

Επεισόδιο 55

Η χειροβομβίδα δεν σκάει, η ομηρία λήγει, η Ζαφείρω συλλαμβάνεται. Τέλος καλό, αλλά όχι και όλα καλά για τους Πλατανιώτες. Μετά μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στον λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος. Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν, πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό: Στο χείλος του γκρεμού πολυσυζητημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Απογειώσεις και... γειώσεις - Τι έδειξε η τηλεθέαση της Τετάρτης 16/11 για τα προγράμματα