Μαίρη Μαίρη Μαίρη (20/4): Σε αμήχανη θέση η Μαίρη - Πρέπει να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα του γιου της.

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Πολλά και ενδιαφέρονται θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη.

Οι αποψινές 20/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 32

Μαίρη (Νίκη Λάμη): προσπαθώντας να καλοπιάσει το αφεντικό της για να πάρει αύξηση, φαίνεται ότι το αφεντικό της κάτι παρεξηγεί στην όλη συμπεριφορά της αισιόδοξης υπαλλήλου του.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει να αντιμετωπίσει τα επίμονα ερωτήματα του γιου της. Πώς γεννιούνται τα παιδιά και άλλες τέτοιες ανησυχίες αρχίζουν να τον απασχολούν.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): προσπαθεί να πείσει τον Κώστα να πάει σε γυμναστήριο για να ρίξει την χοληστερίνη του, αλλά ένας αστάθμητος παράγοντας τής αλλάζει τη γνώμη.

Διαβάστε επίσης: Η Γη της Ελιάς (20/4): Δείτε την πριν προβληθει - Η ανατριχιαστική σκηνή με τον Αγγελόπουλο πάνω από τον τάφο του Κίμωνα

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Μαίρη (Νίκη Λάμη): έχει γενέθλια και πέφτει σε κατάθλιψη. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη και δεν χαίρεται με το γεγονός ότι είναι μόνη και χωρίς παιδί.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): δεν ξέρει πως να χειριστεί τις απορίες του γιού της σχετικά με το πως γεννιούνται τα παιδιά, γιατί τον μπερδεύουν και οι γιαγιάδες του. Άλλα του λέει η Ζορζέτα και άλλα η Βάσω.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι καλεσμένη σε μία βάφτιση στην οποία σκοπεύει να πάει με τον Κώστα. Την ίδια όμως ημέρα, η πεθερά της είναι καλεσμένη σε έναν αρραβώνα, όπου σκοπεύει να πάει με τον γιο της. Ποια από τις δυο θα προτιμήσει ο Κώστας; Θα συνοδεύσει τη μητέρα του, ή τη γυναίκα του;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: «Το κέρατό μου μέσα!» - Νεκρός ο Ορέστης;

Σασμός: Το γλυκόπικρο τέλος της σεζόν - «Είναι τιμή μου να γίνω γυναίκα σου!»